ahojte, máte niekto skúsenosti s Dedrou? ja by som s tým chcela začať. Dá sa na tom niečo zarobiť?
Nerobím s tým, ale môj predpoklad je taký, že musíš predávať a čím viac predáš tým viac na tom vieš niečo získať.... Keď predáš napr. 1 vec, tak ti to pravdepodobne nevyjde z toho preplatiť ani dopravné.. (Si ja tak myslím, nemám ani potuchy ako to tam chodí.)
@nyiragonga19 aha, dávno som neobjednávala, menili sa pravidlá, bola som sa pozrieť na svoj profil 🙂 takže bez ohladu na výšku objednávky je marža 20% to je tvoje ... poštovné neplatíš nad 45 eur objednávky ... takže čím viac predáš tým máš vyšší zisk, stále tých 20% z ceny objednávky
@daniela.m no ja ti neviem, ale vložila som do košíka tovar a ukazovalo mi, že nad 45,80 Eur ked objednám poštovné je gratis ... a nech som vložila v akejkolvek sume tovar, ukazovalo maržu stále 20% ... vkladala som bežný tovar z katalogu ... neobjednávala som asi pol roka, takže to až tak nesledujem a úprimne ani ma to moc nezaujíma 🙂
@nyiragonga19 poslala som ti viac info do IP
@daniela.m ďakujem zaujalo ma to :D
@nyiragonga19 v závislosti na výške objednávky máš % zľavy ... takže ty to predáš za katalogovú cenu a čo ti odrátajú % tak to je tvoje ... max je tuším 25%