Prosím Vás, ktorá pracuje s Mary Kay, je možné si zarobiť len touto prácou? Že máte slušný mesačný príjem, že nemusíte ísť do práce? Ďakujem za odpovede.
@koniarova ja s tým nechcem pracovať 😁 len ma to zaujíma , bo osoba z blízkeho okolia nechala prácu ktorá ju vraj napĺňala a začala len s MK pracovať...😄
Ak vie spraviť vizáž tak môže, ale pochybujem, že len predajom kozmetiky sa vie uživiť
Keby ešte s Farmasi. To aspoň influenceri propagujú.
Jedna známa s tým robila asi mesiac, potom zrazu prestala, tak asi to až taký super zárobok nebol 😁
Hypoteticky sa to dá,ale určite nie hneď od začiatku,ja som kedysi bola papierovo poradkyňa MK,ale kupovala som si výrobky len pre seba,po pôrode mi prestala tá kozmetika vyhovovať,tak som skončila..Vezmi si,že maximálna zľava,ktorú poradkyňa pri kúpe produktov dostane,je tuším 45%,aj to závisí od výšky objednávky..Tak si vezmi,keď krém stojí 50€,koľko jej z toho ostane a koľko takých krémov musí predať aby sa mohla živiť len tým,keď ešte musí odvádzať dane a podobne..Ale poznám pár žien,ktoré sa tým živia na plný úväzok,ale robia s MK už 20 rokov a ja osobne by som na toto nemala,vtierať sa niekomu a presviedčať ho o niečom..
Kedysi áno. Šikovná žena, ktorá s tým začala pred 20 rokmi a vybudovala si pod sebou obrovský team, tak sa jej v nasledujúcich rokoch veľmi pekne darilo (poznám osobne takú).
Ale v dnešnej dobe absolútne. Teraz máš neskutočné kvantum rôznych značiek, ktoré si môžeš objednať kedykoľvek a akokoľvek. Kedysi mali bežné ženy len drogérku, kde bolo pár značiek a do kozmetiky sa vôbec nerozumeli, a tak vnímali Mary Kay ako nejaký luxus a "žrali" každé slovo od "poradkyne".
V blízkej dobe celá Mary Kay skrachuje. Rovnako ako Avon
Čo blázniš? Kto si dnes kúpi Mary Kay..