Dá sa študovať na VŠ a cez leto pracovať ako letuška ?

janockaaa
12. jan 2020

Dobrý deň rada by som sa opýtala či má niekto z vás skúsenosti a vedel by mi aj poradiť je možné cez leto pracovať ako letuška keď študujem ešte na vysokej škole čo sa týka výšky a zdr.stavu všetko ok...práca s ľudmi mi nerobí problém ďakujem

vulka
12. jan 2020

Viem ,že som kdesi čítala inzerát Emirates Airlines. Im stačila stredná škola, pokročilá angličtina, výška 160 cm, dosah rúk nad hlavou 212, vek 21. Bolo tam ešte niečo viac ale to si už nepamätám.

amelie2017
12. jan 2020

Pracovat len cez leto ako letuska je nerealne, pretoze len ich vycvikovy program trva niekolko mesiacov. Mam byvalu spoluziacku z VS, ktora normalne dokoncila mgr. a potom sa zamestnala ako letuska. Lieta pre etihad. Cize top. Dalsia kamaratka ma len sš, ona pracuje pre ryanair, ale tiez len vycvik trval nejake 3-4 mesiace.

sisa_s
12. jan 2020

No co ja som pocula od znamej, tak musis prejst jazykovym testom, vhodna vyska, vaha a pochybujem, ze sa to da iba ako "brigada" na leto, je tam aj nejaky dlhsi kurz predtym... Takze nikoho nebudu zlozito skolit iba na 2 mesiace prace

ivangeline
12. jan 2020

Určite treba prejsť konkurzom a potom z teba urobia letusku. Známa sa takto dostala a lieta po celom svete, určite to nie je len letná záležitosť. Musíš ísť do toho celá, takže možno po výške?