Mala by som záujem pracovať na pozícii operátora výroby , len neviem , či je to možné. Máte niekto skúsenost? Ďakujem za odpoveď.
Myslím polovičný invalidný. 44%. DMO práva strana. Mám trochu nemotornú pravú stranu. No a neviem, či tam nebude problém. Chcela by som pracovať na pozícii operátor výroby.
Nechcem ťa podceňovať to určite nie... Ale poznám veľa zdravých ľudí ktorých vyhodili lebo nestíhali plniť kvóty 🙂 ak nebudeš stíhať aj tak ťa vyhodia
Vaz si viac samu seba a jaguar zamietni ale uplne....je tam divocina otrokov, tam stratis titul clovek ale budes len ich opica plniaca kvoty este aj cez nadcasy, platy ktore slubuju to su reci do vetra nez realita kol 600€ pri 12stkach a aj to naberaju cez zdieracske agentury takze tak 🙂 mne tusim mesiac dozadu volali cez agenturu ze maju pre mna pracovnu ponuku tam :D poslala som ich napriamo do prdele 🙂 nemaju ludi a vyhrabavaju kontakty kde sa len da
Len ja nemám ani vysoku školu dokončenú. A to som študovala humanitny odbor. Uplatnenie nulové z toho a jazyk len anglicky max úroveň A1. Fakt neviem kde sa z toho zamestnám.🤨😞 A ešte na Orave.☹️😔 Zbožňujem auta. A hlavne Jaguár , preto som skúsila.😞 Sa najprv opýtam. Takasi nič.😔
Noo mohla by si si napriklad skusit spravit kurz na sbs to by sa este mozna dalo
Kľudne skús, nepodceňuj samu seba, keď nebudeš zvládať, je skúšobná doba, môžeš odísť aj po týždni.
Čo je to 4 hodinový invalidný? Asi máš na mysli 4 hodinový pracovný čas. Záleží aký je dôvod na ID. Odporúčam neriešiť to na MK, ale zavolať na personálne priamo do Land Roveru, tam ti priamo povedia, či s tvojou diagnózou môžeš u nich pracovať a na akých pozíciách.