Dá sa nájsť práca cez úrad práce počas rodičovskej?

tonka1110
20. feb 2013

Ahojte,ja sa chcem spytat alebo informovat sa tu cez Vas,ze ako to je ak som na materskej,teda poberam rodicovky prispevok,ze ak by som si chcela najst pracu teraz cez urad prace ci by to slo,alebo ako by som to mohla urobit aby ma niekto mohol zobrat do prace cez urad..da sa ci????

sympa1
20. feb 2013

@tonka1110 kym si na rodicovskej tak sa neda..

zuzka38
20. feb 2013

@tonka1110 ja nechapem otazke 😅

tonka1110
autor
20. feb 2013

a keby som dala rodicovsky napisat na mamu?Ja len ze vysiel ten novy zakon a vacsnou beru do prace cez urad,cize keby som bola na urade ta mam uz robotu : 🙂 lebo prvych 12mesiacov plati urad cize vsetci beru do roboty cez UPSVR

zulusa
20. feb 2013

Na úrade práce sa registrovať môžeš, aj keď poberáš rodičovský príspevok. Nemala by si nárok iba vtedy, ak by si poberala materskú, alebo Ti niekde trval nejaký pracovný pomer. Čiže pokojne sa prihlás.

jankali
22. feb 2013

@tonka1110 ahoj, choď sa spýtať na ten úrad alebo zavolaj tam. Myslím, že rodičosvký na mamu sa nesá dať - na otca dieťaťa hej. Ale na mamu, to myslím by šlo až s rozhodnutím súdu... prečítaj zákon o rodič. prísp. alebo zavlaj na úrad.

tonka1110
autor
23. feb 2013

Uz som bola,mozem byt na urade a poberat dalej rodicovsky a taktiez mozem dat rodicovsky na mamu,ale dakujeeeem 😉

anneta1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz