Dá sa dobre zamestnať aj s bakalárskym titulom zo sociálnej práce?

29. apr 2024

Ahoj, myslíte že je možné dobre sa zamestnať sa aj s titulom BC zo sociálnej práce? Ďakujem za všetky odpovede

pribinak
29. apr 2024

Iba ako asistent sociálnej prace. To znamena aj menej peňazí.
Dorob 2 roky a hotovo.

babulkomale
29. apr 2024

V škole ti nepovedali?

martinkatinka
29. apr 2024

Vseobecne, asi nie.

misiak7777
29. apr 2024

Ja mám bc zo sociálnej práce a nikdy som nerobila v tejto oblasti, hlavne kvôli finančnému ohodnoteniu

luliu
29. apr 2024

Nie

nafka0483
29. apr 2024

Co znamena dobre sa zamestnat? Celkovo socialna praca - tieto skoly chrlia rocne tolko absolventov, ze nemaju sancu sa uplatnit.
A ak mas len bakalara, tak uprednostua vacsinou uchadzaca s magisterskym titulom.

Skor sa "dobre" zamestnas niekde, kde ti je cely titul na nic.

huginko
29. apr 2024

keď niekto nevie kde a čo študovať, ide na sociálnu prácu. Len pre titul. Za mňa tento odbor už neberiem, nakoľko poznám x ľudí, ktorí ho vyštudovali a reálne sa mu nik nevenuje. ...škoda

panonia
29. apr 2024

Ono ani s Mgr so socialnej prace vela nezarobis. Moj ex pracoval na viacerých miestach a teda dobre zarobil akurat v Road Tomky inak to bola bieda s núdzou 😀.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pukina
29. apr 2024

Ja nechcem byt zla, ale ak si nevies spravit ani Mgr. zo socialnej prace, tak sa na tu vysku radsej vyprdni uplne, je to prakticky to iste. Ono to uz zacina byt aj tak dost humorne, ked chodia CVcka ludi s titulom zo socialnej prace napriklad na technicke pozicie. No vsak ved maju titul, bolo to pozadovane v inzerate..🙂) A to nedehonestujem ten odbor, urcite je potrebny a existuje par ludi, ktori sa v nom aj vidia a uplatnia, ale to, co sa z neho stalo.. uf🙂