Dá sa cez repas urobiť vodičák?

comedywoman
15. jan 2018

1.otazka. (BA) prosim vas vie niekto povedat ci sa, da, cez repas kurz urobit vodičák na, auto?
2.otazka .ma niekto skusenost ze dostal prispevok na živnosť od uradu? (1800€) Ako to vybavit? Teda citala, som podmienky len v reale ci to nieje na kopec birokracie. Dakujem

fidorka7
16. jan 2018

@comedywoman obe otázky nasmeruj na svoju referentku kde sa chodíš hlásiť. A áno, budeš musieť strpieť aj trošku bYrokracie, ak chceš dostať zadara 1800 eur, kde inde by ti ich len tak niekto dal?

comedywoman
autor
16. jan 2018

@fidorka7 ja, som sa jej pytala ona nevie poslala ma, zas inam sa pytat.

eliska13
16. jan 2018

@comedywoman no veď o pár dverí ďalej🙂)na vodičský to neplatí, musíš mať podnikateľský plán, kde pred komisiou obhajis, že zrovna tebe to majú dať.Zalezi aké máš vzdelanie, kde bývaš či tam je vysoká nezamestnanosť, čo chces robiť....či máš už miestnosť, či chces byť čo ja viem kozmetická, opatrovateľka....
Musíš prejsť skúškami ohľadne podnikania a živnosti, lebo ľudia voľakedy dostali príspevok a nemali šajnu o daniach, a iných povinnostiach len chcem podnikať a vziať peniaze a po mne pohroma.. ..Miesto musí byť vytvorené na 3 roky, ak sa to nezmenilo.Ak chces iba kurz nájdi si na webe veď pod úradom práce máš všetky info aj ohľadne samozamestnania či kurzov
V reále od teba chcú, aby si dokázala, že ty si to zasluzis nie zdrap papiera napísaný rukou vyplatia peniaze a zostaneš naďalej na úrade práce
Čo by si chcela robiť?

fidorka7
16. jan 2018

@comedywoman no áno, tak si mala ísť tam, kam ťa poslala

comedywoman
autor
16. jan 2018

@eliska13 poslala ma na uplne INY urad nie o par , dveri dalej, ide o to ze v tom popise pisu ze to davaju tym ktory maju poľnohospodársky zamer. Zevraj to zmenili od noveho roka mi otec vravel. Hm :/

magic08
16. jan 2018

@comedywoman http://www.upsvar.sk/sluzby-zamestnanosti/nastr...

a k tomu VP cez Repas. nemozes si robit VP prostrednictvom Repas sk. B... Mozes si spravit VP na ostatne skupiny, teda C a vyssie