Ahojte chcela by som upozorniť na vyššie spomínanú firmu Cullinan ( venujú sa predaju filtrov do domácnosti) na ich “lukratívne” pracovne ponuky. Lákajú mamičky na MD a študentov na pochybný pohovor a jednoduchú administratívnu prácu z domu. 1600€ za mesiac je vraj u šikovných ľudí štandard. Samozrejme do telefónu ani do mailu vám viac nepovedia takze musíte ísť na osobný pohovor buď do BA alebo KE. Pohovor prebiehal otrasne. Odhliadnuc od toho ,ze som čakala na chodbe hodinu a pól bez pohára vody alebo možnosti si sadnúť to bol des. Pan ktorý robil pohovor mi ani nepodal ruku. Posadil si má a spýtal sa dve otázky čo robím a odkiaľ som. Na moje odpovede že som na MD a prichádzam zo Žiliny odpovedal : to ste z takej diaľky cestovala ??? Jezis! (Už vtedy mi došlo že to nebude ok) začal splietať niečo o inzerovaní ponúk prace a lanárení ľudí na pohovor. Za každého dohodnutého človeka s ktorým uzatvoria dohodu ponúkajú odmenu vo výške 200€. Má to však háčik odmenu dostane len ak si ten človek u nich následne na to zakúpi aj filter. ( čo na jednej strane chápem musí niečo predať aby mali možnosť z niečoho vyplatiť províziu) ten filter ale stojí 1000€!!! Povedzte mi ktorý študent alebo mamička si niečo take môžu dovoliť ?ked som mu povedala že si žiaden filter nekúpim pretože na to nemám financie (aj keby som mala tak to nechcem) mi odpovedal že si ho môžem kúpiť na splátky. Následne na to mi ho začal ponúkať a predávať….. chápte ? Ja som prišla na pohovor aby som si zarobila nejaké peniaze popri MD navyše a on mi namiesto ponuky prace predával predražený 1000€ filter na vodu !!!! Otras. Bola som extrémne nahnevaná. Nechala som doma pól ročne bábätko s cudzím človekom ktorému som zaplatila za strazenie a cestovala som 2 hodiny kvôli takémuto divadlu. Ak uvažujete účasť na tomto pohovore tak si to dva krát zvážte.
A teraz som si otvorila inzerciu práce…. Je tam cez 110 inzerátov len od tento firmy 🤮 dávajte si bacha
@basalasa ja som dufala ze tito pochybni agenti s teplou vodou uz davno vymreli a kamoske to nedavno ponukala susedka 🤦 ze ci moze toho pan co im predal filter, odporucit k nim, dat kontakt.
Kamoska nasr., ta to neznasa takychto smejdov jej povedala svoje.
Tak zasa na druhej strane, ked mi niekto ponukne za jednoduchu pracu 1600 eur a ked cez telefon nepovedia viac.... uz to zavana nejakym podvodom.
Detto aj spoločnosť rouvia v Košiciach 🙂 toto iste do bodky. Mamičky sa chytajú každej šance ale toto už od začiatku je podozrivé. Nuž poučili sme sa 🙂
Ľudia, a to vám nezaváňa hneď nejakým odrb*om, že ponúkajú za primitívnu prácu pre nekvalifikovaných ľudí 1600€??? A ešte na Slovensku kde toľko často nezarábajú ani oveľa kvalifikovanejšie profesie po rokoch praxe..
Dakujem, toto mi pomohlo lebo som tiez tuto ponuku objavila a rozmyslala nad pohovorom. Esteze som nasla tieto informacie, takze velke dakujem 🙂
Ja som tiež včera posielala životopis tejto firme.Dnes sa mi ozvali stým že ak mám záujem mám prísť na osobny pohovor buď do Bratislavy alebo Košíc.Rozhodla som sa pozrieť na nete čo je to za firmu.Este že som natrafila sem.Dakujem krásne tiež za tieto informácie.Inak by som už šla do Bratislavy.Este raz dakujem
Aj ja som si natrafila na túto ponuku pred tromi mesiacmi, veľmi som sa bála, že je to nejaký podvod, ale išla som na pohovor, a bolo to ok, poviem pravdu ze 1600 ešte som nemala, ale za prvý mesiac 800 eur, za druhý 1000 eur, pre študentku je to súper brigáda.
@etes aj ja som tam bola a už robím druhý mesiac a zarobila som popri MD 200€ 😊
@sefkasabinov a aku prácu vykonávate? Ďakujem za odpoveď. S úctou Evka
@basalasa akože, no čo ja viem, tiez som bola na pohovore a mala som z toho dobrý pocit, avšak teraz už nemám, odrádza ma najmä to množstvo tých inzerátov, ktoré som našla tiež😖… začínam byť akosi demotivovaná a znechutená a až zúfalá, čo to je za svet, či už ide o hľadanie práce alebo len každodenné skúsenosti s ľuďmi na verejnosti 🤕
Bola som v KE
Ženy ste strašné, len plakať, ohovárať a keď vám niekto dá nejaku prácu neviete pohnúť rozumom. Neviete to využiť
@sefkasabinov nevieme využiť zavádzanie ľuďom? Prečo neodpovedáš čo pre nich robíš?
@sefkasabinov a je veľmi zaujímavé že si tu prihlásená od 3/23, nie si v žiadnych skupinách, žiadne príspevky jediný komentár ktorý si tu dala je zrovna iba v tejto téme 🤔
@sefkasabinov plakať a ohovárať ? Neviem pohnúť rozumom ? To naozaj ? Tým rozumom som práveže pohla a predstavila som si že ja som zodpovedná za to ,že na takéto “pohovory” lanárim iné mamičky. Bolo mi z toho zle. Ak máš na to žalúdok ty prosím. Neberiem ti to no vypovedá to o tvojom charaktere. Tie inzeráty sú len obyčajná zástierka aby si ľudia kupovali ich predražene filtre. Je to masovka ktorú spustia a čakajú kto sa chytí. Taká vychytena firma by si mohla svoje know how a marketing zakladať na úplne iných hodnotách a pilieroch. Ja sa prace nebojím no odmietam robiť druhým to čo sa mne samej nepáči. Tento príspevok som sem dala ako výstrahu a moju skúsenosť. Viac sa k tomu vracať naozaj nechcem.
@gubcikova ja som na MD a nemám čas na vypisovanie. Ešte za koruny moji rodičia kúpili taký filter za o mnoho drahšie a v mojom okolí to má veľa ľudí, lebo špinavú vodu nedám deťom.
Naši to nemajú z Košíc
@sefkasabinov a ste spokojná ? Vyplatili ?
@sefkasabinov dobrý sa chcem opytat stále pracujete pre tu firmu ? Nahadzujete inzeráty ? Ste spokojná ? Pretože natrafila som na to ale jednu hovoria že otras druhý si chvália
@basalasa ja som volala na inzerát akože personalistiky. Pani na druhej strane už znela divno. Hovorila napr . : "Telefón nestíham zdvíhať a stane sa že mám deň, kedy nedviham a Vy máte zrovna šťastie že som vám zdvihla." Potom že teda hľadajú človeka na nahadzovanie inzerátov a komunikáciu s ľuďmi. Že zarobím tiež 1600€ ak budem šikovná. " A kde by ste našla prácu na TPP ako personalista a ešte k tomu z domu za slušný plat." Nechala som ju dohovoriť a následne som jej oznámila že pracovala som takto, tak už zmlkla a potom že "No musíte ísť na pohovor do BA, ale teda poviem Vám jednu vec za pohovor zaplatíte 30€, to je počiatočná investícia, ktorá hneď v prvej výplate sa vráti. Nebojte sa veď Vás nemôžeme oklamať, to by ste nás mohla hneď udať." Tak som jej pekne zložila.