Cudzí človek na firemnom večierku

20. nov 2024

Ahojte/Dobrý deň,

mňa by len zaujímalo, že čo si myslia nejakí nestranní ľudia o tejto situácii. Tento rok som sa rozhodla, že nepôjdem na vianočný večierok, na čo moja sestra začala s tým, že by išla miesto mňa, že však nech sa ja prihlásim, ona sa predstaví ako ja a potom už bude vystupovať za seba, že ona sa chce zoznamovať. Najprv som to brala ako srandu, ale aj tak sa mi to nepozdávalo a sestra aj na druhý deň mi ohľadom toho vypisovala, že aké jedlo sme tam mali, ja už som potom na to ani nereagovala, lenže začala do toho zasahovať už aj mama, tak som sa jej snažila vysvetliť, že firemné večierky sú určené zamestnancom, že to nie je holubník ani zoznamka, kde sa majú druhí priživovať, veď ako by to vyzeralo, keby toto robili všetci. Na to sa do mňa pustila už aj mama, že však moja firma neskrachuje a už začalo citové vydieranie, že všetci doma plačú, ale príde mi to akoby mali päť rokov všetci, sestra má už po 30. a deň predtým má svoj vlastný večierok a čo keby niekto na to prišiel, že ja som sa tam nahlásila a miesto mňa tam je iný človek, nestretla som sa ešte s týmto, ale bolo by to na mňa a celé mi to nedáva zmysel. Čo si o tom myslite?

0silvia0
20. nov 2024

čo si myslím? že sestre kvalitne šibe, to je všetko

zmrzlinka2021
20. nov 2024

S tým by som nesúhlasila. Ved to nie je len o výzore, ale aj konverzácii - iba debil by nezistil, ze to je ona. A ty by si sa strapnila, zvysok zivota by sa toto o tebe tradovalo...

mamina7070
20. nov 2024

co je to za firmu? mna by asi urazilo to ze si sestra mysli ze si kolegovia nevsimnu ze je tam za mna ona

autor
20. nov 2024

@mamina7070 VÚB, že však ona potom sa už predstaví svojim menom, ale bude tvrdiť, že robí to, čo ja

mamickalisticka
20. nov 2024

Ste jednovaječné dvojičky? Lebo ak nie, nie je o čom. Veď to je čistý trapas. By som sa hanbila tam ísť ako doprovod, nie ešte sama namiesto niekoho 🥹

carrot_apple
20. nov 2024

v žiadnom prípade
ja pracujem v korporáte a mám normálne pozvánku a môžem si vziať so sebou 1 človeka, kt. som musela zaevidovať, takže to je iný prípad
ale keď som pracovala v inej firme, dopredu sa nahlasovalo a išli sme spolu hromadne autami firemnými, kolegovia by ju isto nevzali namiesto mňa lebo tam boli aj iní,kt. vysvetľovať...🙄

pribinak
20. nov 2024

Sestra je mimo a dosť

autor
20. nov 2024

@mamickalisticka Nie, nie sme dvojičky, ona je staršia.

lasona
20. nov 2024

Sestre kvalitne prepína...

katka700
20. nov 2024

Prepáč za výraz ale tvojej materi a segre fajne zaj*bava, obe sú sebecké mrochty ktorým na tebe vôbec nezáleží.

Však ťa kôli tomu môžu vyhodiť z roboty alebo budeš do konca pôsobenia vo firme za tu problémovú a všetky povýšenia sa ti oblúkom vyhnú.

svokrinjazykmonika
20. nov 2024

Ten nápad je úplne divný, sestra musí byť riadny extrovert. Normálneho človeka by to ani nenapadlo

autor
20. nov 2024

@svokrinjazykmonika Je síce ukecaná, ale okrem kolegov v práci a maminých kamarátok sa s nikým nestretáva.

ivik4
20. nov 2024

Aj keby som neviem aka chudera ze mi chyba spolocnost tak ma taka kravina nenapadne. Dobre trapne 😨

mirkam3
20. nov 2024

Že “sestra sa chce zoznamovať?” Pobavilo. Akože profesne? Tak nech si založí LinkedIn a nech je aktívna tam. Alebo nebodaj súkromne? Akože spozná tam (nevedomky) tvojho single vzdialeného kolegu a ten ju pod vplyvom pretiahne niekde na záchodoch? Super napad 😂. Či si nebodaj mysli, že keď nikoho nespozná ona, nikto nepozná teba/tvoj team a nebude vedieť, že ona tam nepatrí? Kebyže ma sestra 8 rokov, tak to ešte chápem…
Ak si raz povedala jasne nie, vôbec by som o tom ďalej doma ani nediskutovala. A mama so sestrou by mali asi pozerávať menej b-čkovych filmov pred Vianocami, lebo sorry, no prídu mi ako 2 sedlane podľa tohto nápadu.

mamamasama
20. nov 2024

Rodina, nerodina. Niektorých ľudí je lepšie odstrihnúť. ✂️

ivana3111
20. nov 2024

Ja som bola viackrát na večierku ale stále len ak bola možnosť +1 , toto by bolo divné aj mne teda...sestre asi chýba spoločenský život, tak nech ide s kamoškami do mesta sa zabaviť...

mamina7070
20. nov 2024

a ty tam kolko robis? za mna by to preslo v pohode tam je mraky ludi najma z pobociek (teda ak myslis v Ba a nie v Poprade)

petracandle
20. nov 2024

Toto musí byť vymyslené, nemôže byť nikto tak mimo ako údajná sestra a matka.

dota6
20. nov 2024

Ak má sestra nejaké mentálne poruchy, prosím, aspoň ty si zachovaj zdravý rozum a nepúšťaj ju tam. Ak nemá v hlave totálny prievan, pochopí to. Ak sa chce zoznamovať, nech sa páči, tam sú divadlá, diskotéky, vernisáže, športové kluby (beh,lezenie, atď)...

akje
20. nov 2024

@autorka to fakt toto? 😆 strasne to je smiesne 😄😄 prepac..ale uplne mi to vycarilo usmev na tvari.. ano, nema 5, pouzila by som formulku: vecierok je pre zamestnancov firmy. Si jej zamestnancom? 😄😄 a opakovala by som to, aby si aj ony zopakovali vyznam slova NIE 😄😄😄
Alebo ich prekvap. Pytala som sa sefa a povedal, ze sestra nemoze ist 😆😆🙈

janulka1802
20. nov 2024

Ja by som to sestre nedovolila. Je to maximálne trápne, pchať sa niekam, kam nepatrí.

simca06022011
20. nov 2024

Treba ju zrusit, je to divne a nie, nepustila by som ju natakuto akciu za mna. Je to pre zamestnancov, nema tam co robit. A nech sa ona aj s mamou s kludom aj na mihalnice postavia.

lucik194
20. nov 2024

nech Ta to ani nenapadne, nikdy

mame povedz nech sa nestara a sestru posli do riti

ku_uk
20. nov 2024

Povedz, že si sa rozhodla, zena večierok pôjdeš ty a hotovo. Toto je podľa mna úplne mimo, takto by som za seba nikoho neposlala, však ju môžu označiť za nejakého špióna z konkurencie 😂😂😂😂 akože preháňam áno, ale chápeme sa😅

bonboniera
20. nov 2024

Jasne, všetci doma plaču lebo tvoja sestra nemôže ísť na cudzí firemný večierok. Teraz tu o červenej čiapočke

maris5
20. nov 2024

Povedz, ze si uz potvrdila svoju neucast a neda sa to zmenit. Ona mala svoj vecierok a ked sa chce zoznamovat, nech ide do baru.
Iba by si si narobila problemy v praci.

autor
20. nov 2024

@akje áno, je to reálne, bohužiaľ, nie je to fikcia

autor
20. nov 2024

@mamina7070 5 rokov

autor
20. nov 2024

@petracandle Je to naozaj, nie je to, žiaľ, vymyslené.

simca06022011
20. nov 2024

Sestra pozera podla mna vela telku, serialy a tak.. lebo toto v realite nikto len tak nevymysli :DD