Ahojte, chcela by som si trochu privyrobiť niečim nenáročným len tak na 4 hodinky. Máte niekto skúsenosť s call centrom crystal call? Je to seriózne, vyplácajú tak ako majú ? Čo sa tam vlastne predáva ?
Pozri si pod lupou diskusie, je tam popísané čo tá práca obnáša. Dcéra robí v crystall call, pre ZSE. Je to seriózne zamestnanie, ale náročné po všetkých stránkach. Určite to nie je nenáročné len tak na 4 hodinky.
Pridám sa ak môžem
@janettdamian to sme kolegyne 🙂
@sjuzir Našla som 2 diskusie z roku 2021 a niesu na to dobré komentáre, že ponúkajú málo € za to čo žiadajú od zamestnanca. A predávajú zubné kefky so spodným prádlom. Volajú nespokojní zákazníci a asi ťa aj pošlú do prdele 😀
@amy2807 Mohli by ste tu aspoň tak zbežne napísať
firma realizuje pasivne aj aktivne volanie, zalezi na co vas priradia, ja som na pasivnom cize prijimam hovory riesim poziadavky, reklamacie, zmluvy faktury platby, pracovna doba je od osmej do pol piatej alebo od pol jedenastej do siedmej, platia vzdy nacas vyplata po kompletnom zaskoleni je 700-800 eur v cistom, moznost robit z domu je velka vyhoda
@amy2807 To ale nemyslíme rovnakú vec, ja som chcela ísť na najmenší možný úväzok a to sú 4 hodiny a písali že sa jedná o predaj, takže zrejme aktívny predaj
@amy2807 dobrý večer, idem aj ja pracovať do crystal call tak som na tú prácu zvedavá 🙂
@balintovaveronika tak držím palce, želám pevné nervy
@janettdamian no ďakujem vám
@balintovaveronika už pracujete? Ak áno, napíšete niečo o tom? Sú tie hovory psychicky náročné? Mňa o pár dní čaká online školenie.
@dia444333 ešte nie v polke mesiaca nastupujem , určite napíšem
@balintovaveronika ahoj, ešte tam pracuješ? 🙂
@caroline_ ahoj, áno ešte pracujem 🙂
@balintovaveronika a ako sa ti tam zatiaľ paci?
@caroline_ zatiaľ celkom fajn , len to že ja robím na 8 hodín dosť je to celý deň sedieť a volá sa stále musím byť na linke okrem prestávok . Vy tiež pracujete v crystal call alebo sa chystáte ?
@balintovaveronika ešte tam pracujete? Môžete mi napísať?
Ja tam pracujem napíšte mi správu kľudne