Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prácou telefónnej operátorky cez Crystal call?? Fakt je to práca z domu??? Vyplácajú ten základ, čo sľubujú??? Našla som inzerát na profesii a rozmýšľam, či sa o to zaujímať.
@slavkasr treba sa ale pripravit, ze volaju aj nespokojni zakaznici, ze to moze byt narocne, ale asi sa da na to zvyknut.
@thealienka a nevieš, či ten základ vyplatia bez ohľadu koľko predas ???
@slavkasr ja poznam len ludi na pasivnych linkach, tak neviem
@slavkasr ja som pracovala v crystal call a jedineco bolo na tej robote dobre je zesme boli dobry kolektiv.Zakaznici boli hnusny a sa imani necudujem otravujes ich s predajom kefiek,spodnych pradiel a este ak sa pytas chlapa ake cislo nosi a ci chce slipy alebo boxerky tak to bola hanba ale tak nevidi ta ani ty jeho tak sa to da.Daju ti fix ale musis im urobit aj objednavky neviem aka je norma teraz mi sme mali asi 20 na mesiac cize skoro 1 na den a to sanie vzdy dalo.Jeto moja skusenost mozno tybudes mat iny nazor podla mna vyskusaj nic za to nedas.
@slavkasr Dobry den, v crystal call som pracoval 6.5 roka, na pasivnej linke, nepredaval som nic ale bol som na aktivnej linke ako vypomoc a je to praca na hlavu, neodporucam vobec. Co sa tyka aktivnej linky, clovek pride o nervy. Moje skusenosti ako na pasivnej linke zo zaciatku boli fajn a postupne sa to zhorsovalo. Chcu dokonalost od cloveka, obedy a pauzy vam blbo rozdelia na rannej zmeny tak, ze som sa neustale hadal s nimi, napr. ked som mal rannu, pauzy mi dali tak... 1.pauza - 07:40 2 .pauza - 13:40 a obed o 10:00 a to pracujete od 6h do 14h a ked som mal 5 dni ranky tak na taky isty cas, strasne lebo pred koncom zmeny tu pauzu ani nestihnete kvoli poctu hovorom. Druha vec, zle zaobchadzenie, ziadny fer voci zamestancom, ziadne benefity, budete hoci len jeden den na PN alebo OCR 60 EUR vam stiahnu.Ked oslovite manazera ze sa vam nieco nepaci, jeho to vobec nazaujima a ani supervizoroch, proste pre nich ste ako len bezcenny pracovnik ktory nema ziadne prava. Klamu ludi, ze je to praca len na jednu kampan ale v skutocnosti ide o 8 kampani na ktore vas budu skolit postupne.Navyse, nie dost ze hovorov je dost ale budete este po pri hovorov dohladavat kontakty pre firmy, a tlacia na vas ze je potrebne intenzivnejsie dohladavat. Maju dost narocne kriteria kde musite vybavit hovor do 90 sekund na kampani, zdvihnut hovor do 3 sekund a nesmiete urobit ziadnu chybu lebo vam stiahnu z variabilnej zlozky. Nadcasy, nechcu preplacat, dostanete len zadklad co je 750 eur plus vario 60 eur a po 6 mesiacov sa zvysuje na 120 eur variabilna zlozka plus priplatky za sobotu 13 eur a nedelu 26 eur, v hrubom vam to vyjde na cca 900 eur a ak mate aj cudzi jazyk tak je tam priplatok 0.50 centov ktory nezvysili vobec od kedy som tam pracoval. Je to najhorsia firma v ktorej som kedy pracoval.
@slavkasr robia teraz z domu kvoli korone 🙂 ale zaskolenie je samozrejme v praci. Neviem ale, kolko platia. Je tam cely den co robit, co su na pasivnych linkach, tak popritom robia ine veci.