Community biznis - Naplnený život (podnikanie Doterra)

8. mar 2024

Dobrý večer, máte niekto skúsenosť s týmto podnikaním? Našla som na insta mladé dievča volá sa Ally a propaguje nejaký komunitný biznis s dotterou a vraj tie baby nemusia nikomu vypisovať ani nič predávať a mne to nedáva zmysel ako je to možné, že zarábajú.

mirkam3
8. mar 2024

Moja kamoska s tým “robí”. Je to klasicky MLM akých sú desiatky - tentoraz predaj esencialnych olejov. Ona síce naozaj nikoho neotravuje, ma to skôr len ako hobby, občas niečo prezliela,... Ale nemá ohľadom toho ani nejaké nerealisticke očakávania - ak nechce ľudí otravovať tak preda tak 4 oleje mesačne 😂. Iný sortiment ani nepoznám (ak teda majú). zodpovedz si základnú otázku - máš v okoli kúpnu silu a takú sieť, aby si predala stovky kusov mesačne, aby sa ti to ako tak oplatilo? Ja osobne miniem mozno tak 1 olej ta 2 roky…

autor
8. mar 2024

A ako je možné že tie baby zarábajú?

rozculena
8. mar 2024

nezarábajú,je to klasické oblbovanie.Zarábajú na tom,že ťahajú do toho ďalšie baby.Tie olejčeky nie sú nič extra super,ako to oni tvrdia....Sú neskutočne predražené.Nenechaj sa do toho vtiahnuť.

mirkam3
8. mar 2024

Ale ved to ti povie každá takáto MLM podnikateľka, že ako zarába .. bud mala šťastie a začala medzi prvými a ma pod sebou kvantum ludi, alebo otravuje denne dookola všetkých ne/znamych, aby predala veľa, alebo len trepe (zase, aby ta nalákala pod seba..). Ja mám viacero znamich v rôznych MLM “podnikaniach”. Dookola recitujú naučené kecy o vysnenom podnikaní, slobode, podpore v teame, fotia sa si šekom za ročný bonus 😂 a zdieľajú to hrdo kade tade, ale každého živý partner… Ved reálne - kúpiš olejnček za x, predáš ho potom za x plus 30 percent, koľko ich potrebuješ predať aby si mala na škôlku pre dieťa, ny byvanie, prevádzku auta, dovolenku? Niekoho toto môže baviť, ved v poriadku, ale predstava zd nikoho neotravujě sld zarábam nebude veľmi realistická..

13uzivatelka11
9. mar 2024

@rozculena oleje sú podľa mňa kvalitné, vyskúšala som viac lacnejších variant ale aj tak mi príde doterra najsilnejšia zatiaľ, ale ano, kvôli tomu že to funguje na princípe mlm predražené. Ved niekto musí zaplatiť tie provízie. A to sa ešte hádajú so mnou mlm predajkyne, ze stoja toľko mlm Produkty, lebo kvalita.. Ale to ze oni majú produkty zadarmo, keď na zbierajú body z predaja, nepovedia nikde 😀

13uzivatelka11
9. mar 2024

@rozculena článok starý 7 rokov 🤷‍♀️ nemyslím si že doterra oleje by bolo nebezpečné používať a iba píšem, že sa mi zdali najsilensie voňavé.. Stačí mi par kvapiek a olej cítim. Z nobilisu, ktorý je tam spomenutý, musím dať teda viac kvapiek... A to sama doterru moc nemusím kvôli tomu ich biznisu a už cez nich nekupujem, len vravím že sa mi aj tak zatiaľ zdali najlepšie, ale predražené

rozculena
9. mar 2024

@13uzivatelka11 no a čo,keď je to staré? Tie ich nekalé praktiky sú stále rovnaké.

kocanda2
18. mar 2024

S podnikáním Naplneny Zivot mám zkušenost a nefunguje to na žádném projedi ničeho. Neprodala jsem jediný olej, a stejne vydělávám. V tomto podnikání nesháníte žádné zákazníky ani nic neprodáváte.

autor
18. mar 2024

@kocanda2 ako dlho si tam a koľko reálne na tom zarobíš?

purelife
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka02942
18. mar 2024

Som v tom "podnikaní" ale končím s tým...info ➡️ napíš SS

rozculena
18. mar 2024

@kocanda2 iste,tak na čom teda zarábaš

lalalyda
5. aug 2024

Mám osobní zkušenost. S oleji i s holkama z NŽ. Holky mají svůj způsob podnikání. Ne, každému může vyhovovat, ale spousta holek je nadšených a některé už mohly i opustit zaměstnání a věnovat se jen tomuto nebo mít krásný přivýdělek při mateřské. A většina jsou fajn, inteligentní a vzdělané holky. Mně úplně vše nesedlo, tak jsem je opustila, ale u olejů jsem zůstala. Jsou skvělý. Můžu je použít i na kůži nebo vnitřně, když na nás něco leze a nemusím sahat po chemii z lékárny. Ano, jsou drahé. Je tam kvalita, náročná výroba, několikafázové testování a pak i ty provize. A to, že je to MLM. Dnes se tomu říká více Síťový marketing, tak na tom je přesně co špatně, podle vás? Vy jste nikdy kámošce nedoporučili nějaký lék, parfém nebo krém? Tahle práce je o doporučování, ale s tím rozdílem, že za to máte pohádkové odměny. A já ráda doporučím něco, co funguje a je kvalitní. Ale nikoho neotravuju a nedolízám.

13uzivatelka11
6. aug 2024

@lalalyda zle je na tom je to, že mlm zbytočne predražuje produkty. Ja som bola asi dva roky v dottere pre vlastnú potrebu väčšinou.. Objednala som sem tam par olejov aj pre iných za moje clenske ceny a za tie dva roky som si za body objednala oleje asi aj za 300€ a to som fakt nemala veľké objednávky.. Takže keď niekto robí mesačne niekoľko sto eurove objednávky, má tam aj veľmi veľa bodov z ktorých má oleje "zadarmo", tak nech mi nikto netvrdí, ze sa to potom nepremieta aj v cene olejov, kto tie body zaplatí? Hádam nie dottera zo svojho vrecka.. A to teda platí z tých členských cien, nie katalógových, ktoré sú ešte o dosť drahšie..