Čo znamená Avon Lider?

lenkakollarova
28. dec 2022

Ahojte. som avon Liderka. Ale len preto, lebo robím v avon centre a ak by niekto potreboval, zaregistrujem ho. Viac fungujem ako obyčajná avon Lady. Proste objednávam veci a tak. Dnes mi prišla sms, že ak urobím ešte za pár eur objednávku, tak budem v segmente zlato odmien. Nevie niekto, čo to znamená keď som Liderka a nie lady? Lebo teraz sa aj ten systém odmien menil a vôbec sa v tom neviem vysomarit. Ďakujem za každú odpoveď :D.

ildiko36
28. dec 2022

@lenkakollarova uprimne neviem či sa sa celkom oplatý robyť pre avon, alebo inu kozmetiku..strašne málo provízie daju, ja som to aj ukočila, oni zarabaju cez teba a tebe chodia drobne peniaze

patka06
28. dec 2022

Ak si Avon Leader máš možnosť registrovať a zaškolovať nové Avon lady a máš odmenu aj z ich obratu. Bežné AL nemajú možnosť registrovať "pod seba". Avon ako jedna z mála spoločností nie je MLM.
Úprimne? Ak si Leader, mala by si vedie čo znamenajú jednotivé segmenty a čo z niich vyplýva, bolo to na začiatku jasne vysvetlené v letákoch, teraz potrebné informáicie nájdeš vo svojej online kancelárii.
Ako leader môžeš robiť aj prezentačné akcie a kurzy pre AL