Čo všetko potrebujú do zmluvy z občianskeho?

20. júl 2022

Dobrý den, mala by som nastupit na brigadu/dohodu a mam poslat obciansky a karticku poistenca kvôli zmluve, a kedze som sa s clovekom este nestihla stretnut nechcem poslat len tak niekomu svoje udaje, co vsetko z dokladov potrebuju a co mozem zakryt tak aby sa nic nestalo ak by islo o odrb?

viestta
20. júl 2022

Nič by som neposielala. Do zmluvy potrebuje meno, bydlisko a dátum narodenia, totožnosť si overí podľa OP keď nastúpis.

veronikaszabova
20. júl 2022

Nikdy som pri zmluve nikomu nedavala karticku poistenca. Divne.
Aka to je praca?

hugigugin
20. júl 2022

Choď odniest osobne, v zmluve sa uvadza aj číslo OP, a rodne číslo.
Na socialku sa uvádza aj miesto narodenia a rodne čislo. To iste aj na zdravotne poistenie.

hugigugin
20. júl 2022

kartičku dávaš aby zamestnávateľ vedel v ktorej poistovni si. Kam ťa ma nahlásiť .

viestta
20. júl 2022

@hugigugin ale to stačí tiež pri nástupe oznámiť, zamestnávatel ju prihlási až keď nastúpi.

hugigugin
20. júl 2022

@viestta povinny ju je nahlasit pred nástupom. Kedysi 24hod neviem ako teraz.

autor
20. júl 2022

Ide o to ze to je cca 23km odomna, takze by som tam sla na otocku iba kvoli tomu aby som mu osobne dala udaje, jasne lepsie osobne ale chapete, poslala by som mu sfotene a pozakryvane ale teraz neviem ci treba aj cislo OP a rodne cislo ako tu pisali vyssie alebo iba bydlisko atd

hugigugin
20. júl 2022

Na socialnu poisťovňu treba aj r.č. Aj miesto narodenia. Cislo OP asi len na zmluvu.

fiafia
20. júl 2022

Potrebujú rodné číslo, číslo op, adresu, poisťovňu.

autor
20. júl 2022

Bol to podvod, ale nic som neposielala