Co si vsetko potrebujem vybavit, aby som mohla piect a dodavat zakusky v malom mnozstve do cukrarne?
Aspon na zaciatok co je najnutnejsie?
Velmi pekne dakujem vopred za kazdu odpoved.
@cervenakobylka je to veľmi zložité, základ hygiena, priestor na vyrobu, žiadne také, že doma napecies a pod.
Toto sa ofiko neoplati. Zial musis mat doma separatnu kuchynu len na vyrobu, tiez chladnicku, podla nariadeni hygieny, preukaz, vzdelanie.
@cervenakobylka nepísala si sem už s tým,že to chceš robiť doma?
A hlavne musis aj dokladovat odkial mas potraviny..ziadne domace vajicka a podobne... hygiena, strone,priestory... ak sa jedna len o male mnozstvo tak ver ze sa to zial nevyplati
Ojojoj...v prvom rade musíš byť vyucena v oboru. Nedávno tu bola podobná diskusia, co som čítala je tam toho dosť čo ti treba. Musíš mat vhodné priestory, všetko vykachlickovane, chladničky, viem ze baby spomínali ze aj vzorky treba uchovávať. Atď. Atd