Čo vedie chlapa k tomu, aby sa stal gynekológ?

26. feb 2022

Ahojte dievčatá podľa vás co vedie chlapa k tomu aby sa stal gynekolog ? Len ma zaujíma váš názor

mirage
26. feb 2022

čo je toto za debilnú otázku..

gladys_07
26. feb 2022

Ehm, zaujem o zdravie zien? Zaluba v medicine?

Alebo co ocakavas? Ze su to vsetci uchylovia co chcu len cele dni pozerat na vaginy?

lucka114
26. feb 2022

Na túto otázku sa nedá ani normálne odpovedať 🤦

aeruginosa
26. feb 2022

🤦🏼‍♀️

Co vedie zenu k tomu, aby sa stala urologickou?

vitriolka
26. feb 2022

priviest na svet babatko musi byt uplne super pocit ❤️

tani777
26. feb 2022

@vitriolka na svet privadza babatko zena,ktora rodi,a nie porodnik

zdenka11081983
26. feb 2022

To vážne totok??? Však nám povedz Tvoj názor. Ten si myslím, že je, ze Ta napádajú len uchylakoviny.. Nie gynekológ si nevyberá povolanie aby obzeral susky.. Privádzajú na svet detí, operujú ženke veci.. Tak náročná a zodpovedná práca.

eeffka
26. feb 2022

Zeby si sa mala zamysliet ze na gyndu chodia aj zena nad 25, ba dokonca aj nad 70 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
A preco su onkologovia? Sa im to paci?

dadis
26. feb 2022

Mam znameho gynekologa, tak tato otazka padla 😀..je to vraj jedna z jednoduchsich oblasti mediciny (aspon si to vtedy myslel) a je dost pestra, je to kombinacia interny, chirurgie, radiologie a uplne okrajovo aj detske lekarstvo( v porodnictve). Nemyslim si, ze muzi gynekologovia su nejako extra zatazeni na vaginy 🙄

thereisabear
26. feb 2022

Náhodou, mňa by tiež zaujímal názor muža - gynekológa na túto otázku. A nemyslím to vôbec zle, ide mi len o ich subjektívny pohľad, čo bola ich osobná motivácia.

zuzanka.zuzu
26. feb 2022

podla mna je to pomerne lukrativna a prestizna specializacia, napr.taky anesteziolog je mimoriadne dolezity ale dost nedoceneny (hlavne cez koronu o nich bolo pocut, ale predtym vobec)

PS: zeny, prosim vas, VY RODITE DIETA nie lekar a rovnako tak "mna rodil dr.XY" - vas rodila vasa mama 🙈 kurniksopa

matovicova
26. feb 2022

Koľko zloby kvôli otázke, nechápem ...

zdenka11081983
26. feb 2022

@zuzanka.zuzu no pri tom urgentnom cisárskom som to nejak neodrodila sama..

eeffka
26. feb 2022

@zdenka11081983 no ved ani si nerodila a ani doktor, prekonala si chirurgicky zakrok ktory on vykonal. Poviem to sprosto, rodi sa rodidlami a kto ich ma? Rodicka.

spadnutaslivka
26. feb 2022

zas sa tu budú baby hádať na debilitách? Žena rodí, ale je pravda, že bez lekára na pravom mieste by tu mnohé rodičky a mnohé deti už neboli. Takže sa trošku ukľudnite a neskáčte si tu hneď do vlasov. A pritom otázka, hoci trápna, je úplne o inom.

21oktober
26. feb 2022

to fakt existuje aj žena ktorá si myslí že motiváciou byť gynekológom je vidieť za svoj život čo najviac vagín .Treba si uvedomiť že v drvivej väčšine riešia chorobné stavy, teda zapálené vagíny, zelené výtoky , prekrvené vagíny v tehotenstve , a aj vagíny starších dám .Nechodia k nim len sladké 18 tky .

portret7
26. feb 2022

Pretoze je tam najviac uplatkov😂😂😂

zdenka11081983
26. feb 2022

@eeffka tak takéto detaily som nemyslela. Dobre tak teda tak.

zuzuliennka1
26. feb 2022

@eeffka mohla si fakt taku sprostost napisat, ze zena po cisarskom “nerodila”?? 🙄🤦🏼‍♀️ lekar pomaha pri porode a ano, odrodi dieta.
keby som nepoznala niekolko desiatok pripadov, kedy domace porody, lebo “chcem rodit bez zasahu” nakoniec skoncili akutne na operacke

zuzuliennka1
26. feb 2022

a co viedlo teba polozit takuto debilnu otazku? medicina je poslanie, narocny odbor, studium doslova celozivotne.
alebo si cakala odpoved: aby sa mohli cele dni divat do rozkrokov zien ? 🙄🤦🏼‍♀️

moni73
26. feb 2022

Nechapem, ze sa vam zda otazka cudna... Mna by to tiez zaujimalo a nie z dovodu, ze chce pozerat 20 rocne pipky. Skor by som nechcela pozerat cely zivot vaginy, tak akoby som nechcela robit rekto a kolonoskopie, ale ani zubarku a napr. pedikerku.

beronsche
26. feb 2022

@zuzuliennka1 ty osobne poznas niekolko desiatok pripadov domacich porodov, ktore skoncili na operacke?

inana11
26. feb 2022

Mám bývalú spolužiačku gynekologicku a bývalého spolužiaka gynekológa… podľa mna pochopiť sa to nedá,čo och vedie k tomu vybrat di tuto špecializáciu sle podľa mna je krasna 🤷‍♀️A dá sa aj pekne zarobiť určite,pretože deti sa budú rodit stále… a to ani nehovorim o tom že pracovať na špecializovaným pracovisku pre umelé oplodnenia a asistovanú reprodukciu a podobne. Predsa,koľké ženy chodia na preventivku obvodnej a koľké na gyndu… aspoň ja som svoju obvodní videla naposledy pred 4 rokmi a gynekologicku dost často,nakoľko tehotenstvo… a tie preventivku ani nezanedbavam tak ako ani zubára,ostatne veru ano

zuzuliennka1
26. feb 2022

@beronsche osobne 3 a na predporodnej priprave v nemocnici, kde som rodila, o tom hovorili tiez. A tiez aj moj osobny pripad. Akutna sekcia, par tyzdnov pred TP, nadranom… neviem si predstavit, ze by som mala napr. termin na nejakej sukromnej klinike, kde sekcie ani nerobia a este by ma museli odviezt na polikliniku, vsetko v casovom strese.. takze ano - su aj pripady, ked porod nejde ako ma a “odrodi lekar”… a napisat na porod sekciou, ze to zena ani nerodila, je ubohe

cickamon
26. feb 2022

presne toto som rozoberala s gynekologom v nemocnici...len tak zo zartu na sviatky sme ostali 2 rodicky inak cele oddelenie prazdne jeden lekar, jedna sestra 😀 tak sme si debatovali aby sme sa nenudili...povedal asi to co pisala dadis...nieje to nuda, dobre platene, mas aj ambulanciu aj operacie, takze celkom pekne si vies vybrat ako budes fungovat, kolko chces zarobit, operacie nebyvaju tazke a xy hodinove a su dobre platene, oproti inym smerom mediciny je to fakt vyhoda, zasa ma stale pacientky takze za kazdu dostava kazdy mesiac zaplatene od poistovne takze to nieje ako ked ma ambulanciu ortoped co dostane iba za ukon ...ziadne zvrhlosti tam nehladaj vraj nikdy po tomto smere mediciny netuzil, siel na medicinu stym ze co bude sa uvidi

loliki
26. feb 2022

Určite príjemnejšie ako onkológia, alebo mužská urológia. Ty, keby si si mala vybrať odbor a si chlap, tak čo si vyberieš? Dentista?

mimi3008
26. feb 2022

Gynekologia je chirurgicky odbor, velku cast tvori operativa (nie ti, ktori uz len robia vo vlastnej ambulancii a nemaju ani operacne dni), cize laska k chirurgii a tiez velku cast porodnictvo, co je velmi zodpovedna praca, kde ma gynekolog porodnik zodpovednost naraz za 2 ludske zivoty, moze to byt pre neho vyzva a musi to byt nadherne priviest na svet dietatko

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ysseba
26. feb 2022

A prečo sa žena stane urologičkou?