Ahojte 🙂 poradte prosim..čo si predstavujete na pracovnom pohovore spojenie "predať sa, predajte sa"?
Ďakujem pekne za odpovede 🙂
@vanilkovazmrzka 🥴 ale isto..myslim skor či sa zamerať na seba ako osobu aj keď predtym povieš o sebe par viet alebo skôr na informacie ktore vieš v dannej oblasti ..že čo ako "chcu počuť" som to myslela
Podľa mňa predať sa znamená presvedčiť toho zamestnávateľa že si tá pravá na tú pozíciu.. vyzdvihnúť svoj prínos a dobré vlastnosti.. nie že si sadnem ako 5 peňazí a budem sledovať ako sa to vyvinie ale aktívne niečo robiť pre to aby som sa im páčila...
Ale to ja len tak trepem
predať sa... aktívne "bojovať " o prac. miesto
mať prehľad o firme, vedieť sa pohybovať v danej problematike, byť asertívna, rozprávať to čo chce počuť budúci zamestn. , byť aktívna a komunikatívna...
@erikaimrichova0 tak mas ukazat, ze si pre nich najlepsia, takze idealne asi kombinacia profi schopnosti a osobnostnych kvalit. Ale zaroven to musi byt aj pravdive 🙃
Presne ako píše @buberova, musíš presvedčiť zamestnávateľa že práve ty si ta ktorú hľadá ☺️
@erikaimrichova0 asi niečo v štýle Prečo by si mali vybrať práve teba? a Akým prínosom by si mohla byť pre firmu, čo ponukas.
Tam by som sa zamerala na ich potreby, koho hľadajú, čo od budúceho zamestnanca zrejma očakávajú a ako ty vieš v tomto prípade naplnit požiadavky.
Odprezentovat sa tak, aby si ta vybrali. Co ine si pod tym predstavujes?