Dobry den. Mam dilemu lebo dnes vecer mame posedenie v restike s kolegovcami a nasou riaditelkou a neviem co si obliect. Ci nejake saty mam dvojo. Jedne su vyhradne spolocenske su dlhe pod kolena s kvetinovym vzorom a opaskom ale pripadam si v nich staro. Druhe mam zlte na ramienka su kratsie a nosim ich iba vonku. Topanky mam len biele sandale a zabky. Tie sandale jedine ze by som si len dala ale k tymkvetinovym satam sa hofia len opatky a tie nemam. Prilozim aj obrazky. Za rady vopred dakujem.
tie kvetinove su podla mna vhodnejsie 🙂
Z tohto výberu určite tie kvietkovane. To je nejaká oslava, zoznámenie s riaditeľkou, teambuilding, čo je to za restiku? Co tak slušne nohavice a top?
A tie žlté nesmú byť vnútri keď ich nosíš iba vonku? Každopádne hlasujem za tie kvetovane.
keby si bola bližšie, tak ti požičiam nejaké moje....
však ak máš nejaké nohavice tak tie môžu byť... mne sa lepšie zdajú tie žlté, tie kvetinkové vyzerajú ako pre staršiu dámu....
Kvetinkové :d
Tie ktoré zakrývajú kolená, cez plecia nejakú vzdušnú šatku a žiadne žabky. Alebo rifle/gate s blúzkou/kvalitným trickom, ale hlavne nie na štýl rande / na naháča, osobne sa mi to do pracovného života nehodí. Píšem, lebo tie druhé vyzerajú dosť krátke, ale ťažko sa to z fotky vidí, keď nepoznáme tvoju výšku
Z tohto vyberu urcite kvietkove so sandalmi.
Tie zlte su prilis lezerne,take skor na plaz ci dovolenku...
Ale osobne by som vobec saty neriesila.
Mozes si dat suknu alebo pekne nohavice a k tomu nieco elegantne a zaroven mladistve na vrch/bluzka,tricko,top,lahke sacko.../
Ak chces,odfot este co mas doma.poradime😉
@majus454 tie druhe
oprava, myslela som žlté na kupko...
urcite kvietkovane... tie zlte maximalne tak na plaz na plavky...
@majus454 z tychto urcite kvetinove. Zlte nie su vhodne medzi kolegov, ani neoficialne stretko/teambuilding. To uz radsej nohavice a top al nieco ine. Zlte urcite nie. Kvetinove vyzeraju fajn aj ty v nich ale ak sa v nich necitis prijemne tak zvaz este nieco uplne ine. Ak nic ine nemas, tak kvetinive.
No dobre skusim tie kvietkovane len aby som zas v nich nevycnievala z radu ak budu druhi v niecom inom obleceni ako ja. Tie druhe som mala iba raz aj to ked som mala pohovor v jednej firme. Toto neni firemne posedenie ale zas kolegyna vravela nech prideme pekne oblecene tak uvidim ci tam nebudem jedina v satoch. 😃
jednoznačne kvetinkové, tie prvé sú ako z miletičky alebo z turecka z bazáru, tie druhé vyzerajú kus lepšie a aj ty v nich 😉
zvaz, co je to za restiku - ci to nie je nejaka pivaren, krcma... tam by si ozaj vycnievala. opytaj sa kolegyn co si davaju, my ked sme si sli sadnut, tak vacsinou sice pekne, ale bezne oblecene - rifle, top, aj saty, ale take normalne, nie kokteilky...
Podľa mňa obe šaty Ti sedia, ale tie sandále pasujú iba k žltým šatám... K tým kvetov any by som vzala balerinky telovej farby, dajú sa kúpiť za pár eur, ale neviem ci stíhaš...
A určite do restiky kvetovane, aj keby ste išli len na pivo, žlté sú skôr na pláž a pod☺️
tak sem by som si dala pekne tricko, rifle a sandale, maximalne nejake lahke sako na vrch keby sa ochladilo alebo na cestu domov...
A ti co pridu su aj mladi aj starsi. Cize od 30 vyssie.
Tak do tejto restiky v pohode ligotave tričko, rifle a hoc aj tie sandále a vybavene 😁
Saty kvietkovane, ale tie sandale nie. Vobec to k sebe nejde a do takeho podniku kludne nohavice a top. Alebo sa spytaj kolegyn
ja by som si dala tie kvetinove a so sandalmi, podla mna nemusia byt opatky