Ženy,čo obliecť na pohovor do špecializovaného športového obchodu.Som totálne športový typ,môj šatník tomu zodpovedá.V práci by som mohla chodiť v čom chcem,iba ten pohovor absolútne neviem.Je to nevhodné čierne legíny,hladká béžová mikina,dlhý prešívaný kabát?,topánky mám všetky trekové a tenisky,jedny elegantnejšie čižmičky čo som mala asi raz.Poradte,neviem čo by som kúpila na ten jeden raz
Mne raz rozpraval jeden veduci Adidas predajne, ze mu dosiel na pohovor chalanisko paradne "sportovo" nahodeny, akurat vsetko Nike.
Minimalne na pohovor by som si dala nejake cierne nohavice a bielu koselu. Popytaj sa kamosiek, mozno ti budu vediet pozicat... Ist v mikine a leginach mi pride trochu blbe...
@hugger jasné,že sú v športovom,majú firemné tričká a legíny alebo tepláky.Firemne tričko nemám😂.V teplákoch na pohovor?Išla by si?
išla by som normálne, nejaké nohavice, príp. rifle a niečo slušné - blúzku na vrch. Neviem o akú pozíciu sa jedná ale ak budeš na predajni tak firemné oblečenie ti dajú. Určite by som nešla na pohovor v ich firemnom tričku 😂.
Dala by s si nohavice pripadne džiny a nejakú košeľu kľudne aj sportovu
Leginy?? Nechceš ist rovno v teplákoch? Leginy su športové pripadne spodné oblečenie, nie odev vhodný medzi ľudí, tobôž na pohovor. Ja by som ta neprijala, keby si mi došla na pohovor v leginach. Aj keby to bol pohovor v obchode s kosackami. Toto je no go.
Daj si cierne rifle a jednofarebny jednoduchý pulover, pekne sa uces a nasad úsmev. A dlhý presivany kabat môže byť.
Radsej si zober tmave rifle, nez leginy. A k tomu kludne bud nejaky slusivejsi sveter, pripadne bluzku a sako. Nepojdes predsa v leginach, hoci je to sportovy obchod.
@ibatanecnica to som myslela ako humor.Jasne,že v tričku by som nešla,aj tie tie legíny mi prídu nevhodné
tak legíny určite nie.
Oki, čierne rifle mam aj fialkovy pulover som vyhrabala. Topánky asi tie cizmicky. Ibaže v nich neviem chodiť 😂 ale na 20 minút to dám. Diiky
Daj si rifle, tricko, sako a tenisky. Uplne zbytocne riesis, v sportovom obchode si na 100% nik nepotrpi na elegantny dress code 😄
Rifle, bielu košeľu na to buď jednof Basic mikinu, to je šport verzia, alebo na košelu hladký pulóver, limce z košele von.. Šport elegancia, nič nepokazís.
Legíny isto nie, to tak na venčenie psa..
Legíny sú tepláky... takže by si išla v teplákoch a mikine. Daj si nohavice a pulover, rolák , keď nechceš byť formálna. Na pohovor by som išla slušne oblečená, aj keď do športového obchodu. Daj si tie čižmičky, šaty, alebo nohavice a blúzku, alebo rifle, blúzku a sako...
Na akú pozíciu?
Ak asistentka na predajni tak sa bež pozrieť ako sú ostatné asistentky na predajni oblečené v práci a obleč sa rovnako.
Keby som bol zamestnávateľ chcel by som vidieť že kandidát rozumie čo sa od neho očakáva, prejaví to aj tým že vie aký je na danej pozícii správny dresscode.