Čo sa pýtať na pracovnom pohovore?

rakahaka
28. mar 2017

Ahojte,
Sef si vybral za mna nahradu, kedze idem na matersku ale ze este nie je ista, ci ju vezme. Mam sa s nou stretnut a posudit. Budem s nou sama.
Prosim Vas poradte mi, nakolko ju nemam zaucat, co sa mam danej osoby pytat? Ci ju len obkukat ci je schopna? Mam 27r, pani do 40.
Jedna sa o poziciu manazera internetoveho obchodu (dvihanie telefonu, odpisovanie na maily, vybavenie objednavky od objednania u dodavatela, cez kuriesku spolocnost k zakaznikovi).

nivea777
28. mar 2017

Ci s tým má nejaké skúsenosti,vybrala by som si nejakú krížovú situáciu a nech ti povie ako by to vyriešila keďže pri práci s ľuďmi sú vždy nejaké problémy, nespokojný zákazník,omeškanie dodávky atd

dominika6
28. mar 2017

@rakahaka ved túto robotu môžeš robiť aj na materskej nie?
a ona by sa mala zaujímať a vypytovať nie ty..

rakahaka
autor
28. mar 2017

@dominika6 vyzaduje to nepretritu 8,5h prac dobu cize nie.
Ja mam zistit ci bude vhodna, jej pozicia este nie je ista.

fokuska
28. mar 2017

@rakahaka Ved presne ako keby si robila pohovor. Ci uz nieco podobne robila, s cim ma skusenosti. Ak ma, alebo nema overit si - ako by reagovala v konkretnych situaciach, ja by som ich dala niekolko ako uz bolo spomenute vyssie. Ak je potrebna praca s nejakym specifickym softwarom, programom a pod. tak ci to ovlada, na akej urovni. Ako si ona tuto pracu predstavuje, co od nej ocakava. Otestovat cudzie jazyky (ak su potrebne k praci).

Spis si na papier co je potrebne na tuto poziciu, co sa tyka vedomosti, zrucnosti, vlastnosti, povahy a potom toto vsetko zaradum testuj a pytaj sa.

dominika6
28. mar 2017

@rakahaka tak ako vravím ona by sa mala zaujímať o náplni práce,čo bude robiť,ako riešiť situácie čo najlepšie a hlavne mala by zaujímať aj o program ako taký...čiže ak sa nebude chytať vôbec a ty sa budeš iba vypytovať a ona kyvkať hlavou,je to znak aj toho že ona nejaví záujem a ani nemusí chápať čo jej hovoríš..