ahojte potrebovala by som poradit, mam ist na pohovor ktory pozostava z dvoch casti, z pisomnej a ustnej.na tej ustnej mam prezentovat svoju osobu, odbornu prax a motivaciu pre vykon cinnosti na obsadzovane miesto. Budu to otazky typu "preco si myslite ze mate na to miesto? aku mate motivaciu pre toto miesto? a pod. nieco uz mam premyslene, ale uvitam aj ine nazory vase postrehy z pohovorov. co sa moze povedat a co nie? a pod. dakujem
@stvura prepáč, ale s poslednov vetou nesúhlasím 😠 ... a preto musím reagovať.. dnes je strašne veľa ľudí ktorý chce pracovať a neflákaju sa... Problém je v tom že je len veľmi málo zamestnávateľov ktorý prímajú do firiem aj ľudí ktorý neprišli poznámostiach a dajú šancu aj mladým ľudom , ktorý ešte hoc nemajú žiadnu prax ale chcú sa učiť... je ovela jednoduchšie.. vziať niekoho kto má predchádzajúce skúsenosti a najlepšie mladas bez decka... taký je dnes svet !!! 🙄 @nana11 ja už by som nikdy na pohovore nepovedala že študujem alebo že chem študovať popri práci na vysokej...pretože som zistila...že tým som odpísaná... bez praxe, študentka, a čerstvo vydatá....jednoducho postrach u zamestnávatela ... nastastie ... vyzerá to tak že už prelomím túto moju barieru, teda aspon dúfam.. lebo tiež som už zufala...Budem ti držať prsty..... aešte niečo pokial nemas deticky ... tak ja by som to spomenula... vedšinov ešte dodám že sa ani nechystám v blízkej budúcnosti... že sa na ne necítim, alebo že staviame, prerábame a tak... ak deticky máš tak spomen ako ti radila stvura že máš o nich postarané... 😉