Čo doniesť na okrúhliny do práce?

9. jún 2024

Ahojte, chcela by som sa spýtať aké pohostenie mam doniesť na 60tku do práce. Mame super kolektív a je nas okolo 25. Zakusky beriem a rozmýšľam ci pecene maso alebo misu alebo chlebíčky? Alebo mix aj misu aj chlebicky? Budem rada aj za iné nápady. Ďakujem

luciaruz
9. jún 2024

My sme si v kancli robili takzvane "nárierkády". Každý doniesol nejakú, ďalší doniesol iba chlieb, ďalší zeleninku...

madeincssr
9. jún 2024

Zvaz aki su kolegovia stravnici, t.j. ci bezni "nezdravci", alebo mnohi "racionalisti". Kolegynka na svoje oslavy robieva aj misu nejakeho salatu (trebars aj s cestovinou na studeno). Oblozene chlebiky mozu byt roznorode, so salatom aj bez, s masom aj bez... A z oblozenej misy si kazdy vyberie, co ma rad (alebo mozu byt "dizajnovo" rozdelene - masove, syrove a na oboch aj cerstva zelenina). Vzdy potesi aj nejake slane pecivo (rozne pagaciky, daju sa aj zohriat), alebo dobre syrove nite.

ysseba
9. jún 2024

Skus si pozriet inspiracie aj na stranke “pohostenie pre navstevy” tu na MK. Je tam vela fajnovych napadov na obcerstvenie pre navstevy, ako aj obcestvenie do prace 😊

0silvia0
9. jún 2024

Mala som prednedavnom 50ku, objednala som "korytko", bez starosti, priniesli do prace, teple, nacas, vela toho bolo, velky uspech to malo a ja bez roboty, len som priniesla kolace.
Nieco taketo

muchotrafka298
9. jún 2024

Ja by som spravila oblozene misy, natierky. K tomu zelenina, cerstve pecivo. Kazdy si tam vyberie. A doniesla by som aj ovocie.

bublinka1426
9. jún 2024

misa chlebicky ....podla mna. vacsina bude mat teply obed ( teda tak sa predpoklada ze zacnete niekedy poobede)? takze udene kolena ci rebra netreba. podla mna zakusky , misa a chlebicky upppplne staci a dake alko samoska, na zdravie 🙂

bublinka1426
9. jún 2024

@0silvia0 zavisi kedy to ide slavit. lebo napriklad vela ludi slavi az okolo 15-16.00...a to maju ludia po teplom obede..ale inac paradne co si poslala, nic proti.

autor
9. jún 2024

@bublinka1426 tak okolo 10 to chcem doniesť. Viem ze budem mat zakusky a ovocnú misu a potom rozmýšľam ci tie chlebíky a misu alebo ako 😄

bublinka1426
9. jún 2024

jaj tak ano, to potom mozes ai aj daco teple tympadom. mate na ponuke mozny catering?

muchotrafka298
9. jún 2024

Za mna radsej misu urobit, lebo tie chlebicky po case navlhnu.

domkakvet
9. jún 2024

Chlebicky a kolace.

madeincssr
9. jún 2024

Chlebicky si mozes aj objednat vopred v miestnom lahodkarstve, urobia ich skoro rano a mozes po ne poslat niekoho znameho, aby ti ich doviezol pred zaciatkom akcie.

dzina007
9. jún 2024

nooo mojmu manzelovi som nedavno robila, chlabicky z dvoch sendvicov + oblozene misy na ktorych boli rozne druhy klobasy, sunka, salama, 4 druhy salatu (vlassky, parizsky, zemiakovy, diabolsky), vajicka, pecivo, zelenina + kolace...pohostenie cca pre 20-25 ludi /chlapov/

reddflowerlife
9. jún 2024

Ahoj, pre vela ludi by som sama nerobila doma a netrapila sa nad tym a potom dovazala a vsade sa mi to porozdrbava v dozach… Radsej objednať z restauracie misy a oni ti donesu

april171
9. jún 2024

U nás sa bývajú rezne a šaláty, samozrejme objednané

liz_lemon
9. jún 2024

kolegyna objednala chlebicky a zakusky

lalilla
9. jún 2024

U nas na take vacsie okruhliny skoro nikdy nikto sam nechysta, ale donese objednane vacsinou su to chlebicky, jednohubky, studena misa so sunkou, syrom, salamamy, zeleninou atd, a potom zakusky plus oriesky, tycinky.
Vzdy sa potom len zaprasi. Podla mna je toto tak istotka. Kazdy si vyberie

rozculena
9. jún 2024

ostatní kolegovia nosia čo?

barborachors
13. jún 2024

ovocie nejedava takto nikto, po takej naloži asi nie a potom to zbytočne hnije. Robila som v cateringu, tak viem. Čo ide stále, je slané a chlebíčky a nikto nepohrdne soferskym proseckom vychladenym a jednohubky k tomu. Jednohubky su vďačne lebo vzdy sa nájdu okúňači, co sa hanbia sa ponúknuť - jednohuby su preto skvelým variantom.