Co darovat madarskej kolegyni? Rozmyslam nad sladkostami, ktore v Madarsku nie su. Taka Marlenka je bezna a dostupna aj v Madarsku? Alebo nejake ine napady?
@pribinak alkohol nechcem, Marlenka je armensky recept, ale nemaju ju vo vsetkych krajinach. No ci je v Madarsku, to neviem.
@pribinak Ako chuti Tatransky medovnik? Je to kvalitne?
Je to napodobnenina
V Tesco a podobných obchodoch sa dá kúpiť Marlenka aj v Maďarsku. Ja by som asi z okna vyskočila keby mi niekto ju daroval
@katica06 Dovod?
Marlenka mnaam, ale nie pre niekoho kto drží dietu .😉😉
Alergia, aj na malé množstvo, u mňa by konzumácia končila hospitalizáciu, keby som pri sebe nemala lieky
Parenicu, korbáčiky..
vsetci ,,moji,,madari-zeny ci muzi chceli tatransky caj 52%,korbaciky,kofilu.
Korbáčiky sú výborný nápad!
A ja mam dosť kamarátiek pochádzajúce zo Slovenska, bývajúce v Maďarsku, keď raz-za cas prídu domov, vždy si vezmú sladkosti, ako Horalky, Kavenky, Študentská pečať, Kofila, Fidorka.... Takéto v Maďarsku zďaleka nie sú, u nich sú úplne iné keksíky a čokolády a tieto chute im veru chýbajú. Tak možno nejaký darčekový kôš z týchto sladkostí.
Tatranský medovník chuti výborne, podobne ako Marlenka.
Ešte chvália naše chrumky,tresku,tatársku omáčku,študentskú pečať,tatratea,zlatý bažant-radler,vinea.Kofolu bud milujú alebo nenávidia.
@pribinak tatransky medovnik je dost hnusna napodobenina.😒
Dajujem za napady, ale baby naozaj by ste si do sebou chceli niekolko hodin niest nieco co sa pokazi? Treska, korbaciky naozaj nie.
A čo napr kremnické medovníky?
Ja by som jej urobila darčekový kôš (taký menší, ak nechceš vela) z našich sladkosti, bližšie ti už dali nápady. Moje sesternice sa vydali do HU a majú originál maďarských manželov, a keď boli v lete u nás, tak chceli prave tie naše sladkosti, chrumky, Kofolu (ale tu majú tak zafixovanú u nich, že buď ju miluješ alebo nenávidis 😄) a samozrejme ten základný Tatranský čaj. Ja aj keď stretnem maďarov v Tatrách, či tu v KE, väčšina furt hľadá tatranský čaj, u nich je drahší.
ja som bezne vozila korbaciky v aute 10 hodin v termotaske a nikdy sa nepokazili.Aj tak ich zvacsa zjedli hned po prichode.Ak to bolo vacsie mnozstvo putovali do mraziaka.
My mame madarskych pribuznych. Vzdy si este nakupia +kofolu 😃 a pivo....
Slovenskú pálenku 😆😁
Barac pálenku
@gabka123123 tu sme my dakedy chodili nakupovat do Madarska😉
Marlenku robia asi Češi. Hľadala by som niečo slovenské
Tatranský medovnik či ako sa to vola a Tatranský čaj