Čo darovať maďarskej kolegyni?

4. nov 2023

Co darovat madarskej kolegyni? Rozmyslam nad sladkostami, ktore v Madarsku nie su. Taka Marlenka je bezna a dostupna aj v Madarsku? Alebo nejake ine napady?

pribinak
4. nov 2023

Marlenku robia asi Češi. Hľadala by som niečo slovenské
Tatranský medovnik či ako sa to vola a Tatranský čaj

autor
4. nov 2023

@pribinak alkohol nechcem, Marlenka je armensky recept, ale nemaju ju vo vsetkych krajinach. No ci je v Madarsku, to neviem.

autor
4. nov 2023

@pribinak Ako chuti Tatransky medovnik? Je to kvalitne?

pribinak
4. nov 2023

Je to napodobnenina

katica06
4. nov 2023

V Tesco a podobných obchodoch sa dá kúpiť Marlenka aj v Maďarsku. Ja by som asi z okna vyskočila keby mi niekto ju daroval

autor
4. nov 2023

@katica06 Dovod?

sickynickyobsadene
4. nov 2023

Marlenka mnaam, ale nie pre niekoho kto drží dietu .😉😉

katica06
4. nov 2023

Alergia, aj na malé množstvo, u mňa by konzumácia končila hospitalizáciu, keby som pri sebe nemala lieky

valeria_h
4. nov 2023

Parenicu, korbáčiky..

dulazh
4. nov 2023

vsetci ,,moji,,madari-zeny ci muzi chceli tatransky caj 52%,korbaciky,kofilu.

bolarazjedna
4. nov 2023

Korbáčiky sú výborný nápad!
A ja mam dosť kamarátiek pochádzajúce zo Slovenska, bývajúce v Maďarsku, keď raz-za cas prídu domov, vždy si vezmú sladkosti, ako Horalky, Kavenky, Študentská pečať, Kofila, Fidorka.... Takéto v Maďarsku zďaleka nie sú, u nich sú úplne iné keksíky a čokolády a tieto chute im veru chýbajú. Tak možno nejaký darčekový kôš z týchto sladkostí.

Tatranský medovník chuti výborne, podobne ako Marlenka.

tomika
4. nov 2023

Ešte chvália naše chrumky,tresku,tatársku omáčku,študentskú pečať,tatratea,zlatý bažant-radler,vinea.Kofolu bud milujú alebo nenávidia.

stanulienkat
4. nov 2023

@pribinak tatransky medovnik je dost hnusna napodobenina.😒

autor
4. nov 2023

Dajujem za napady, ale baby naozaj by ste si do sebou chceli niekolko hodin niest nieco co sa pokazi? Treska, korbaciky naozaj nie.

slavkadi
4. nov 2023

A čo napr kremnické medovníky?

oblecenie99
4. nov 2023

Ja by som jej urobila darčekový kôš (taký menší, ak nechceš vela) z našich sladkosti, bližšie ti už dali nápady. Moje sesternice sa vydali do HU a majú originál maďarských manželov, a keď boli v lete u nás, tak chceli prave tie naše sladkosti, chrumky, Kofolu (ale tu majú tak zafixovanú u nich, že buď ju miluješ alebo nenávidis 😄) a samozrejme ten základný Tatranský čaj. Ja aj keď stretnem maďarov v Tatrách, či tu v KE, väčšina furt hľadá tatranský čaj, u nich je drahší.

dulazh
4. nov 2023

ja som bezne vozila korbaciky v aute 10 hodin v termotaske a nikdy sa nepokazili.Aj tak ich zvacsa zjedli hned po prichode.Ak to bolo vacsie mnozstvo putovali do mraziaka.

adaluc338
4. nov 2023

My mame madarskych pribuznych. Vzdy si este nakupia +kofolu 😃 a pivo....

elenka.k
4. nov 2023

Slovenskú pálenku 😆😁

gabka123123
5. nov 2023

Barac pálenku

dulazh
5. nov 2023

@gabka123123 tu sme my dakedy chodili nakupovat do Madarska😉