Chcela som sa vrátiť do práce po RD skôr, ako syn dosiahne 3roky. Vo firme sa však dejú veľké organizačné zmeny a celé naše oddelenie chcú presunúť do iného mesta. Kedy sa tak stane ale ešte presne nevedia, môže to byť o 3mesiace, možno až o polroka. Vôbec neviem, čo mám teraz robiť, či radšej ešte ostať doma kým syn dovŕši 3roky (to bude budúci rok vo februári) alebo sa predsa len vrátiť do práce aj keď neviem na ako dlho.
@evkamotka ešte doplním - ja som už cca pred mesiacom dala vedieť aj na personálne, aj mojej nadriadenej, že vtedy a vtedy sa vraciam. O týchto zmenách som sa dozvedela len minulý týždeň - volala mi nadriadená. V prvom momente som hneď chcela povedať, že radšej počkám do februára, potom mi ale napadlo, či to nebude odo mňa dosť neprofesionálne, najprv povedať jedno a potom si to rozmyslieť. Ach, som z toho nešťastna, už sme to mali s mužom celkom fajn naplánované a teraz toto 😞
Nebude to neprofesionalne-na zaklade zmenenych a neistych pracovnych podmienok,si ty prehodnotila svoje rozhodnutie.
Z akeho dovodu sa chces vratit do prace? Keby nemas dieta ušla by si na to miesto, možno na tri mesiace? Alebo by si odmietla?
Ved to normalne vysvetlis. Alebo si vymysli nieco typu ze si nenasla miesto v jasliach tak to uz nechas do 3r
Vrátila by som sa
Zostala by aom doma, do februára sa to vykrystalizuje a potom sa uz zariadis podla toho