Po 3 rokoch v hroznej práci som skončila a zamestnala sa v novej. Všetko bolo v poriadku avšak netrvalo to až tak dlho. Po troch rokoch sa vedúca zmenila. Neviem prečo, neviem aký dôvod je jej zmeny správania. Je ten typ ženy, ktorá mení názory zo dňa na deň, je náladová, vyjadrí nazor tak ako jej to v tej chvíli pasuje, vidí viac negatíva ako pozitíva, komanduje. Svoju prácu mám rada a nerada by som ju menila. Aj vyhovuje mi to, že nedochádzam ďaleko, mám zmluvu na dobu neurčitú, fajn kolektív. Lenže každý deň príde vedúca s nejakým problémom, ktorý možno ani neexistuje, nejaký vyrobí alebo proste len niečo musíme riešiť (zbytočnosť). Rozprávala som sa s ňou ale je to zbytočné. Ako hrach o stenu. Je ten typ, že ona má svoju pravdu, svoj názor a dovidenia. Niektorí z kolektívu jej to tolerujú aj keď potichu trpia, dve kolegyne už neriešia, lebo odchádzajú na materskú. No a mňa psychicky ubíjajú denno denne tie s prepáčením sra*ky. Čo by ste robili na mojom mieste? Zmenili by ste prácu, aj keď ju máte radi? Keď nie je v práci vtedy je kľud a pokoj.
@pribinak bohužiaľ nie
Hľadala inu prácu. Pritvrdila, a úprimne hovorila, čo si myslím..
Ja by som hladala inu pracu, pripadne zmenit tim interne-ak sa da a ostat vo firme. Odist odporucam v dobrom… nikdy nevies ohladom referencii. Ak je to teda situacia, ktoru este zvladas uhrat.
Vedúca nemá nejakého nadriadeného? Že by ste s ním prešli štýl vedenia tímu a prace ktorý ona uplatňuje