Dobry vecer,prosim chcem sa spytat,ci ma niekto s tymto skusenost...pracjem akio inst.soc.rehab...Mam ist s klientom ktory ma mental.retard,epilepsiu,poruchy spravania,nador na mozgu, problemy s pecenou..berie 8 liekov rano,8 na obed,10 vecer...idem s nim vlakom na vysetrenie...co ak sa mu nieco stane pocas jazdy vlakom? Teraz mi nalozite,ze by ste to nerobili ani za svet,ale mna ta praca bavi a nkekto ju musi robir..
A nemá takýto pacient nárok na sanitku?
Takému pacientovi by som radšej vybavila odvoz sanitkou ako riskovať nepríjemnosti vo vlaku, a z vlakovej stanice sa budete na vyšetrenie presúvať ako?
@pamag1805 radšej si vybavte sanitku , toto by som nepodstupovala
Moja svokra teda nie je vobec tak tazko chora, ale vzdy si zabezpeci odvoz sanitkou, napise jej jej doktorka do nemocnice v inom meste. Preco s takym tazkym pripadom idete preboha vlakom.
inst.soc.rehab neviem co je toto za pracovnu poziciu, ale vsetko zavisi od stavu cloveka, ako casto ma epi, ake ma poruchy soravania, aia hlboka me mentalna retardacia... je nauceny chodit vlakom? ak ano a nejdete prvykrat, preco nie? ak sa nieco stane zavolas sanitku, povies co mu je, ake presne lieky berie a odvezu ho ... to sa moze stat hocikedy pocas starostlivosti o neho, nie len pocas cesty vlakom. do buducna by som ale rafsej riesila sanitku ci iny sposob prepravy. nepises kde pracujes ani co je tvojou naplnou tak sa tazko radi. drzim palceky
Objednajte si prevoz zdravotnou prepravnou sluzbou, ziadanku vypisuje osetrujuci lekar
@pamag1805 tak ohlásis sprievodcu a zavolá sanitku rýchlu pomoc do najbližšej stanice. Treba myslieť pozitívne a netreba privolavat nešťastie. Každá situácia má riešenie