Cloudworkers a Chatujúci

18. nov 2024

Ahojte, sú tu nejaké diskusie ohľadom toho. No nie to, čo aktuálne hľadám. Prosím vás ja viem, o čom je táto práca, písať úchylákom za pár centov, ok. Prosím vás, kde je to lepšie? Viem, že súčasne sa nedá pracovať u obidvoch, no kde je viac správ a kde to je proste lepšie? Dakujem a prosím kočky iba tie, čo pre nich píšete, nezaujíma ma, že aká to je hnusná robota a bla bla. Ďakujem.

maranco
18. nov 2024

Nie sú tam len úchyláci ale aj ľudia ktorý hľadajú zoznámenie a vzťah, je tam aj zoznamka pre osamelých seniorov.
Máš im klamať o stretnutí a vzbudzovať falošné nádeje keď sa zaľúbia do fiktívnej postavy.
Už tu písal jeden zaľúbený muž "ako pozvať ženu von", že sa mu nedarí s ňou stretnúť pozýva ju von, ale ona si s ním iba píše a stretnutie odkladá alebo jej stále niečo do toho príde a minul na písanie už stovky €.

t1nusa
18. nov 2024

aj keď ťa to nezaujíma, musíš s tým rátať, keď píšeš na diskusné fórum… mňa zas zaujíma čo ťa privádza k tomu súhlasiť s takouto “prácou”? nechápem ženy či si fakt neviete nájsť normálnu brigádu na doma bez toho, aby ste sa museli takto ponižovať pred cudzími chlapmi…

autor
18. nov 2024

@t1nusa Ahoj, mám dieťatko, ktoré je postihnuté a tých pár eur, ktoré dostávam nám žiaľ nestačia. Chlapa nemám, pretože ako sa dozvedel o tom, že nebudeme mať zdravé dieťa tak proste zdrhol... Momentálne sa s ním súdim za zvýšenie výživného, no žiaľ nevidím to ružovo, nakoľko momentálne nepracuje. Pracuje, no nie na zmluvu a to mu nemám ako dokázať - robí to naschvál. Premýšľala som aj nad tým, že by som si zaplatila opatrovateľku a išla aspoň na 4 hodiny do práce ale opatrovateľke by som za hodinu práce dala viac, ako by bola moja hodinová mzda. Takže žiaľ, preto. Viem presne, o čom je táto práca. Viem to. Aj tak tam píše veľa ženatých chlapov, tak aspoň reálne podvádzajú svoje ženy, len si honia svoje egá na tom, že má o nich niekto záujem. Nie je to ospravedlnenie, no nevidím reálne robiť inú prácu po večeroch. A šľapku robiť nepôjdem - to len na odľahčenie. Keby som mala zdravé dieťa, tak si ho dám do škôlky a vrátim sa normálne do svojej práce, kde som pred tým pracovala. Ale tak osud zariadil, tak sa musím nejak zariadiť aj ja.

t1nusa
18. nov 2024

je mi ľúto v akej situácii sa nachádzaš, stále som však toho názoru, že sa dá zohnať aj normálnejšia práca na doma… chvalabohu s týmto nemám skúsenosti, ale nešla by som do toho ani keby to bola posledná voľná práca… skúsila si pozrieť Profesiu, Growni, Pretlak? aké máš vzdelanie, talenty, skúsenosti? nad virtuálnou asistentkou si nerozmýšľala? skús si niečo o tom pozrieť, určite nájdeš niečo lepšie, držím ti palce a veľa síl 🙏🏻

autor
19. nov 2024

@t1nusa mám obchodnú akadémiu, na jazyky veľmi nie som no rukami nohami sa dohovorim ale to nestačí. Len ide o to, že mne sa dá niečo robiť až v noci keď spinká. Aj to Max 4 hodiny lebo aj ja musím spat, aby som zase cez deň dokázala fungovať. Preto ma napadlo skúsiť tieto nechutné online chaty ale tak neviem... Dokážem sa odosobniť, však reálne by som s nimi nič nemala a oni by reálne nikdy tým pádom nepodvadzali svoje ženy lebo väčšina chlapov sú zadaní ... Keby som mala viac možností tak idem radšej robiť telefonistku ale cez deň sa mi žiaľ nedá.

t1nusa
19. nov 2024

ak sa rozumieš sociálnym sieťam a marketingu skús správcu sociálnych sietí, každú chvíľu hľadajú firmy takýchto ľudí ☺️