Čím to je, keď niekoho z každej práce vyhodia do mesiaca?

25. aug 2022

Čím to je,keď niekoho z každej práce vyhodia do mesiaca?Je to naozaj o nezručnosti a neschopnosti človeka?Alebo čisto o lenivosti?čo si otom myslíte..Lebo ja tomu nerozumiem..poznam ženu,ktoru z každej práce vyhodili do mesiaca naozaj..

bloger
25. aug 2022

pravdepodobne si si odpovedala

viestta
25. aug 2022

Zrejme to nebude chyba zamestnávateľov. Dobrých a výkonných zamestnancov nevyhadzuju v skúšobnej lehote.

bessie12
25. aug 2022

@viestta tych vyhodia po rokoch prace. Osobna skusenost a nielen moja. Ale nezijem na Slovensku.

viestta
25. aug 2022

@bessie12 áno, to mi je jasne. Ale aby niekto opakovane nedokončil ani skúšobnú dobu, tak tam nebude chyba v zamestnávateľoch

bessie12
25. aug 2022

@viestta tak opakovane to je divne no. Tak vtedy to bude problem toho dotycneho zamestanca.

cyberk
25. aug 2022

tiez poznam taku, zial aj ked som sa s nou rozpravala bolo vyrazne badat, ze je kus pozadu, spomalena neskutocne...

mirro
25. aug 2022

Možno je taký zamestnanec jemne povedané "za rohem", alebo lajdák, alebo alkoholik.

caroline_
25. aug 2022

Mozno sa jej nechce pracovat, mozno je zly zamestnanec, mozno jej to nesadlo a stale hlada lepsie, mozno ma zdravotne,alebo psychicke problemy...dovodov je vela, nesudme cloveka ked nechodime v jeho topankach...

lesana25
25. aug 2022

Z opačnej strany ti poviem, napríklad absencie kvôli alkoholu, pripadne aj pozitívna dychová skúška priamo v práci, ďalší sa hodí na PN hneď po prvej výplate, kopec zistilo ze v práci musia pracovať tak to skončili hneď po prvom týždni sami, a veľa je takých co skratka nevydržia na jednom mieste.

danica2711
26. aug 2022

pokiaľ ten "niekto" nie si ty, tak čo to riešiš?