Čím to je,keď niekoho z každej práce vyhodia do mesiaca?Je to naozaj o nezručnosti a neschopnosti človeka?Alebo čisto o lenivosti?čo si otom myslíte..Lebo ja tomu nerozumiem..poznam ženu,ktoru z každej práce vyhodili do mesiaca naozaj..
Zrejme to nebude chyba zamestnávateľov. Dobrých a výkonných zamestnancov nevyhadzuju v skúšobnej lehote.
tiez poznam taku, zial aj ked som sa s nou rozpravala bolo vyrazne badat, ze je kus pozadu, spomalena neskutocne...
Možno je taký zamestnanec jemne povedané "za rohem", alebo lajdák, alebo alkoholik.
Mozno sa jej nechce pracovat, mozno je zly zamestnanec, mozno jej to nesadlo a stale hlada lepsie, mozno ma zdravotne,alebo psychicke problemy...dovodov je vela, nesudme cloveka ked nechodime v jeho topankach...
Z opačnej strany ti poviem, napríklad absencie kvôli alkoholu, pripadne aj pozitívna dychová skúška priamo v práci, ďalší sa hodí na PN hneď po prvej výplate, kopec zistilo ze v práci musia pracovať tak to skončili hneď po prvom týždni sami, a veľa je takých co skratka nevydržia na jednom mieste.
pokiaľ ten "niekto" nie si ty, tak čo to riešiš?
pravdepodobne si si odpovedala