Cim obdaruvavate nadriadených,ak majú sviatok?
S ničím 🤣 ved ani nvm kedy má narodky 🤣
U nás je to fľaša alkoholu.
Kytica, obľúbená čokoláda, ona dáva rovnako mne 😊
Skladame sa viaceri a kupujeme mu bud nejaky dobry alkohol alebo nieco, co sa tyka jeho konickov (ma specificke konicky).
Na okruhliny sa skladáme viacerí na hodnotnejší dar, na bežné narodky si dávame drobnosti len najbližší kolegovia, čiže aj nadriadenému, zvyčajne dezert alebo balík orieškov, alkohol je u nás zakázaný.
Nicim. Sef je sef, nie je to kamarat, takze dary nedostava.
Šaratica, guttalax...
Zaslúži si, ale našťastie iba v mojich interných predstavách to realizujem
prečo..
on potom každému podriadenému dáva darček na narodeniny a meniny?
@rozculena predstav si, že ja ešte ako zamestnanec som roky dostávala od svojich ľudí kvety na narodeniny. Ja som im všetkým darčeky nedávala, nedá sa dávať osobne stovkám ľudí, ale keďže mali možnosť vzdelávať sa, kariérne rásť, dostávali odmeny, zvyšovanie platu, tak predstav si, že bolo normálne, že na narodeniny som dostávala veľa kvetov.
Ženy, nie v každej práci sú ľudia suchári, niekde majú skvelé vzťahy. Niekde ľudia tým, že v práci trávia polovicu dňa, tak si tie vzťahy robia také, aby bola nielen pracovná alebo aj priateľská atmosféra. Keď sa na to autorka pýta, tak zrejme v práci nemajú studené vzťahy ako vy.
@rozculena sestra dostala na Vianoce briliantovy prsteň, a to s ním nikdy nespala. Šéf bol bohatý, nemal čo s peniazmi, lebo mal uz 70, takze niekedy sa aj šéfovia vedia utrhnut😀 už je aj nebohý, takze v zmysle: peniaze si do hrobu nezoberieš, to nebol az taký nerozumný krok
@melanta suhlasim, včera som sa bavila s mojim šéfom a vravím mu, že ho beriem ako najlepšieho kamarata a vravím mu, že aj ja som Tvoja a on len tak skonštatoval, že mám pravdu🤣
Aktualne nicim, predtym v mensej firme sme mali taku menej formalnu atmosferu, takze tym, co mal rad, co ho bavilo.