Čím obdarovať nadriadeného?

10. dec 2024

Cim obdaruvavate nadriadených,ak majú sviatok?

sissy27
10. dec 2024

Aktualne nicim, predtym v mensej firme sme mali taku menej formalnu atmosferu, takze tym, co mal rad, co ho bavilo.

stellarstar
10. dec 2024

S ničím 🤣 ved ani nvm kedy má narodky 🤣

januska20
10. dec 2024

U nás je to fľaša alkoholu.

lindous
10. dec 2024

Kytica, obľúbená čokoláda, ona dáva rovnako mne 😊

diewcatqoo
10. dec 2024

Skladame sa viaceri a kupujeme mu bud nejaky dobry alkohol alebo nieco, co sa tyka jeho konickov (ma specificke konicky).

slavkadi
10. dec 2024

Na okruhliny sa skladáme viacerí na hodnotnejší dar, na bežné narodky si dávame drobnosti len najbližší kolegovia, čiže aj nadriadenému, zvyčajne dezert alebo balík orieškov, alkohol je u nás zakázaný.

veselo_neveselo
10. dec 2024

Nicim. Sef je sef, nie je to kamarat, takze dary nedostava.

cacianka
10. dec 2024

Šaratica, guttalax...
Zaslúži si, ale našťastie iba v mojich interných predstavách to realizujem

cukroska
10. dec 2024

prečo..

rozculena
10. dec 2024

on potom každému podriadenému dáva darček na narodeniny a meniny?

autor
11. dec 2024

@cukroska
@rozculena sme mala firma a áno,dáva každému darcek na meniny a narodeniny.Preto hľadám inšpiráciu tu,inak by som to vobec neriesila.

melanta
11. dec 2024

@rozculena predstav si, že ja ešte ako zamestnanec som roky dostávala od svojich ľudí kvety na narodeniny. Ja som im všetkým darčeky nedávala, nedá sa dávať osobne stovkám ľudí, ale keďže mali možnosť vzdelávať sa, kariérne rásť, dostávali odmeny, zvyšovanie platu, tak predstav si, že bolo normálne, že na narodeniny som dostávala veľa kvetov.

melanta
11. dec 2024

Ženy, nie v každej práci sú ľudia suchári, niekde majú skvelé vzťahy. Niekde ľudia tým, že v práci trávia polovicu dňa, tak si tie vzťahy robia také, aby bola nielen pracovná alebo aj priateľská atmosféra. Keď sa na to autorka pýta, tak zrejme v práci nemajú studené vzťahy ako vy.

tramtada31
11. dec 2024

@rozculena sestra dostala na Vianoce briliantovy prsteň, a to s ním nikdy nespala. Šéf bol bohatý, nemal čo s peniazmi, lebo mal uz 70, takze niekedy sa aj šéfovia vedia utrhnut😀 už je aj nebohý, takze v zmysle: peniaze si do hrobu nezoberieš, to nebol az taký nerozumný krok

tramtada31
11. dec 2024

@melanta suhlasim, včera som sa bavila s mojim šéfom a vravím mu, že ho beriem ako najlepšieho kamarata a vravím mu, že aj ja som Tvoja a on len tak skonštatoval, že mám pravdu🤣