Chyžná v hoteli

eatm
8. nov 2024

Je tu prosím vás niekto kto má skúsenosti s prácou chyžnej konkrétne v hoteli marlene? V oščadnici? Čo som čitala na fórach mnohé komentáre tak práca chyžnej je vraj drina veľka no zaleži od vedenia. Neviem konkrétne tam ako to majú. Bola by som veľmi vďačna za radu.

osky
8. nov 2024

@eatm praca chyznej je vzdy drina.
Ci na Slovensku,ci v zahranici.
Skusila som este pocas studii,v lete takto brigadovat.
Dostanes pocet izieb a tie musis upratat v urcenom case.
A kedze nedostanes 6 izieb na 8 hodin...tak si musis pohnut.
Ale musis to urobit aj dobre...

A co zalezi od vedenia?

Proste..praca.
Ziadna nie je jednoducha.
A nikto ju neurobi za teba

marcellka32
8. nov 2024

Toto si treba vyskúšať, robila som ako brigádu, a odvtedy obdivujem všetky chyžné, je to drina každý deň niekoľko izieb, niektoré všetky servis (smeti, kúpeľňa), odchody celé izby, je to zahul

ksenia16
8. nov 2024

Suche ruky, chrbat bolí, ľudia nechajú kopec smeti

eatm
autor
11. nov 2024

Ďakujem dievčatá za informácie aj tak zisťujem že to nechám tak ani nie kôli práci ako takej ale asi kôli tomu že neviem našla som zas na inej stránke túto istú ponuku a je písaná že je tá práca na živnostenský list a to teda nevyhľadával a teda chcela som kôli tomu kontaktovať pána s ktorým bol pohovor ale neodpovedal ani na sms ani nezdvíha telefón. Neviem ako sa mám zariadiť keďže zajtra by som tam mala ísť to skúsiť. Lenže ak je to ako chápem na živnosť tak by som si ušetrila čas aj ja aj oni ak by som to nechala tak. Takže neviem.