Ahoj baby, hľadám si prácu a samozrejme posielam životopisy. Už som bola na pohovore, dnes mi volali na ďalšie dva pohovory. Neviem ako sa mi to mohlo stať, ale v kolónke zamestnania od - do som urobila chybu. Iba v jednej našťastie. Ako z toho vykľučkovať? Nechcem aby si mysleli, že čo som za zamestnanca, keď urobím aj v životopise chybu alebo ešte horšie, že som klamala. Takéto veci vždy poriadne kontrolujem, strašne ma to štve.
@moonlight1210 Ja som urobila chybu čisto v období, klamať v praxi alebo zručnostiach by som si nedovolila, len mi skočil dátum január - január. A ja som v tej konkrétnej firme pracovala od apríl- november. Nechápem ako som to mohla prehliadnuť.
Rozhodnutie zavolať ma na pohovor to neovplyvnilo nakoľko ide o prácu v sklade. Ale aj tak mi to je blbé.
pokial to nebudu riesit v novej firme, tak by som to si nechala tak. keby sa pytali na predchadzajuce skusenosti, ze kedy si kde pracovala, tak to spomen, ze tam mas preklep, ze si si vsimla az ked si zivotopis poslala, ale ze radsej chybu vysvetlis takto osobne nez mailom. nemyslim si, ze by to bol nejaky zavazny dovod, ze preco by ta nemali prijat.
A hlavne ten životopis som rozposlala všade možne, keďže hľadám prácu. Strašne sa na seba hnevám, že som si to nevšimla.
Ak ta pozvu, tak ich toto zaujimat nebude.
Ale v najhorsom, ak sa budu pytat na jednotlive firmy, tak im mozes slovne vysvetlit, ze to obdobie je omylom dlhsie. Beztak ich skor zaujimaju nadobudnute zrucnosti, nie ako dlho si niekde bola. Nie vzdy dlha doba je zaruka vacsej praxe.
Toto nie je veľké faux pass. To nebudú riešiť, horšia by bola gramatická chyba.
Cize je tam januar-januar a ten isty jeden rok? To im asi udrie do oci, lebo budu patrat, preco si odisla v skusobnej dobe. Tak to mozes dovysvetlit. Casto sa pytaju na dovod zmeny prace... nechcu, aby si im z rovnakych dovodov utiekla aj od nich
@basska_b Nie, práveže je tam január 2021 - január 2022. Ale pokúsim sa to vysvetliť, aj keď budem za hlúpu.
Jaaj... aa, sak to neni az taky rozdiel. My ked sme pozerali zivotopisy, tak sme pozerali na tieto obdobia od... do... a skumali sme
- ci nemeni zamestnanie prilis casto - jedna bola za 2 roky v 4 firmach a veru ani v tej nasej nebola dlhsie ako rok a isla za dalsimi vyzvami...
- ci nema diery v zivotopise, kedy spoznaval sam seba v Tibete
- ci neopustal zamestnania v skusobnej dobe - jeden expert bol v kazdej firme 2-3 mesiace, ale o kazdej pozicii napisal pol A4 😃
Isto to dobre dopadne, toto neni nejaka fatalna chyba
kľudne to vysvetli, s úsmevom a ospravedlnením, vôbec nebudeš za hlúpu, to sa stáva, aj oni sú len ľudia
A co nespravne si tam dala? Nakolko je to zavazne? Zrucnosti, ci prax, ktoru nemas?
Myslis, ze to ovplyvnilo rozhodnutie ta zavolat na pohovor?