Ahojte
Chcela by som sa opýtať ako to vyzerá u vas s chorobnosťou ?Ako casto ste chore?
V práci som zvykla byť chorá minimálne raz do mesiaca, niekedy sa choroba dala rozchodiť, preležať cez víkend inokedy to bolo až na PNku, v októbri/novembri to bolo tak intenzívne, nie a nie sa doliečiť vyše mesiaca až som myslela že mám niečo s imunitou, že nachytám choroby aj v potravinách alebo čosi. Odkedy som na rizikovom chorá som nebola ani raz.
@lapersefona ja som síce na ZŠ, ale tak 1-2 krát ročne niečo v práci chytím.
u mňa záleží od veku detí.. pri predškolákoch skoro vôbec, možno 1-2x do roka a pri malých 2 ročných veľmi často - kedže tá hygiena a samoobsluha ešte nie je na takej úrovni.. kýchajú kade tade, utierajú sople do ruky, potom všetko chytajú a pod..
@lapersefona často som bola chora, až som skončila u imunologa.Ani po roku to nebolo lepšie
@luccija a na co prisiel dr?
Moja kamoska byvala chora a uz to ma chronicke. Stale chripi a ma problemy s dutinami. Riesila to aj s imunologom.
@marca12 a pomohol jej?
@lapersefona Toto je rozne, ja iba raz za cas, odniesol to vsak moj muz. Ten chudak isiel chcipnut. A mala som kolegyne, co pichali imunor a museli ist niekde do kanclu. Proste prec z tych detskych ochoreni. Lebo telo to nedavalo.
@kiki68 to je smutne ze museli zmeniť profesiu skoda. A manžel už lepšie na tom je?
@lapersefona ja som isla po tehu z fachu, odvtedy manzel v poho. To su naozaj rezistentne a silne infekty. Cize nie je to pre telo kazdeho. No je v poho, ale chudak teda mal napr pol roka problem s uchom vtedy a taketo srandy. Tie kolegyne su tiez ok, hlavne sa prestali opakovat potraty, maju konecne deticky.
@lapersefona mala som zníženú imunitu dostala som Imunor.V nose všetky baktérie, ktoré len môžu byť.Mam chronicky zápal nosohltanu a často som chorá, pokým som nerobila s deťmi nebola som