Chcú zamestnanci zobrať ľudí ktorý majú panicke uzkosti?
Každý mi hovorí že to preto mam úzkosť ze nikde nerobím ale kto mi zaručí že práca mi v tomto pomôže????
Asi ako v akej práci. Predstav si že si zamestnávateľ a máš plnú reštauráciu hostí a čašníčka dostane zrazu panicku úzkosť a musí prestať pracovať. To by sa ti asi moc nepáčilo. Kto každý ti to hovorí? Chodíš k nejakému odborníkovi ktorý ti to hovorí? V prvom rade treba hľadať príčinu a riešiť problém
Prepáč, ale už zoštilizovanie otázky napovedá, že niečo nie je ok.
Tak máš úzkosť, lebo nikde nerobíš, alebo nerobíš nikde preto, že máš úzkosť?
Ono nie každá práca je vhodná, ak máš také problémy. Predstav si, že budeš pracovať niekde v obchode, odrazu plno ludi a ty chytíš paniku. Utecies? Alebo zdravotná sestra na oddeleni chytí úzkosť, keď bude asistovať pri nejakom zákroku.
Toto sa nedá ani nejako tolerovať, možno niekde, kde budeš mat možnosť HO, alebo v pozícii, kde nebudeš v kontakte s ľuďmi, ktorí budú v tom momente odkázaní na tvoju prítomnosť.
Ako môžeš chcieť niečo zaručiť?! Nikto ti nič nezaručí, ale keď neskúsiš, nevieš. Zamestnávajú zamestnávatelia, nie zamestnanci.
Na úzkosť je najlepšie chodiť do prace, medzi ludi.
Keď si doma udržujes sa v tom, že si chorá a máš problémy, čo keď....v práci sa budeš sústrediť na niečo iné a zabudneš.Liecis sa nejako?
Musíš sa posunúť nemôžeš byť celý život doma vieš koľko ľudí má úzkosti?
Najhoršie je vystúpiť z komfortnej zóny.
Mnohi ludia s uzkostami pracuju. Je potrebne poznat svoju uzkost - co ju sposobuje, ako predchadzat stavom uzkosti, co robit, ked pride … Podla toho si aj hladat/vyberat pracu, aby sa minimalizovali moznosti na uzkostne stavy. A treba uzkost riesit, ci uz terapiami alebo liekmi. Drzim palce.
Je možné, že častejším kontaktom s ľuďmi tvoje úzkosti ustúpia (ale poznám i opačný prípad, keď sa následne sociálna fóbia zhoršila, dotyčný sa len utvrdil v tom, že to bol zbytočný pokus.)
Skús to aspoň vyskúšať. Známemu, ktorému sa to podarilo prekonať, paradoxne vyhovoval väčší kolektív viac, než malý - cítil sa v ňom anonymnejšie, neupriamovala sa naň taká pozornosť ako v malom kolektíve - a to mu vyhovovalo..
NEVIEME!!!!
@ruzovakobyla1 občas mám tu úzkosť takú ze si chcem volať sanitku ale stáva sa veľmi málo
@kkovacovak kamaráti mi to hovoria že mám robiť preto mam uzkosti
@luccija bojím sa mam v sebe hrozný strach
Z vlastnej skúsenosti ti viem napísať že je to velmi ťažké vydržať v zamestnaní s úzkosťami. Za celé roky som ich vystriedala dosť až mi našťastie dva roky dozadu schválili ID, mam aj iné diagnózy.
Poviem ti to takto nemusíš nikomu oznamovať, že máš úzkosti, ty musíš vedieť ci si schopná vykonávať danú prácu..
..ja mam ťažšie psych. ochorenie (zahŕňa aj úzkosti) nejdem definovať a pracujem..
Liečis sa u psychiatra, chodíš k psychológovi?
@luccija áno chodím