Ahojte, som matka 8 mesačného dieťaťa a potrebujem si privyrobiť. Bohužiaľ môj RP a mužova výplata nám stačí len tak-tak. Nemám záujem o katalógový predaj, propagovanie firiem/produktov na sociálnych sieťach, zo mňa ani influencer nebude, takže nemám ani paru kde začať hľadať. Ani finančné poradenstvo ma nezaujíma a také tie typické pyramídovky. Viete mi niečo poradiť? Samozrejme myslím na prácu z domu. Ďakujem
Prekladatelstvo, IT, doučovanie cez net, telemarketing, mozno aj architekt by mohol pracovat doma, spracovanie dani, uctovnictva, handmade ....
@martinkatinka nemam pedagogicke minimum, ale mam vystudovanu biologiu :( takze ani IT ani bankovnictvo/poradenstvo neprichadza do uvahy :(
Este ma napadlo vestenie cez net 🤷
na doucovanie deti predsa nepotrebujes pedag. minimum. nie ucenie v skole
Doucovanie bioly na prijimacky? Mas len bio alebo este nieco?
Doucovat, ak by si bola riadne namakana,tak možno j na prijímačky na medicínu.
Vymenovala si co urcite nie. A co teda "ponukas"? Co vies?
Predstav si, ze ty mas dat niekomu pracu - za co by si bola ochotna platit niekomu aby to robil z domu?
Moznosti je naozaj vela - ale na kazdu treba nejaku zrucnost, kvalifikaciu, talent, vedomost...
Taka praca, ani brigada, kde netreba "vediet nic" veru nie je. Iba to co si vymenovala... alebo roznasanie letakov, lepenoe bilboardov... a to nie je z domu.
no a co ta teda zaujima? co by prislo do uvahy? co vies? vo svojom obore mas ake moznosti? mozno bude riesenie proste ist do prace, aj na polovicny uvazok a homeoffice. Ale na to je tu malo informacii. Nepredokladam, ze sa tu zrazu objavi uzasny napad.
Doucovat inak mozes hocico co vies aj bez vzdelania na to.Napr. aj deti zo zs sledujem ze velmi casto chodia kade tade na doucko, napr. z matiky (zs 5-6trieda!) a inyc predmetov, lebo rodicia to nevedia/nemaju cas. Ak vies biologiu tak tu.
rada komunikujem s ludmi, rada im pomozem ak viem/mozem, ja mam cisto len biologiu na vedeckej urovni, pracovala som predtym v bio. laboratoriu, online networking aj by ma zaujimalo, ale nerada sa reklamujem na FB/instagrame, ani nie som ten tip modelky. Co sa tyka toho doucovania, este aj chemia by pripadala do uvahy, vsak to vsetko spolu suvisi. Mozem to teda robit bez papierov?
Ahoj , skús stránku doucma.sk tam si môžeš založiť profil že ponúkas doučovanie z daného predmetu
Držím palce
Doucovat mozes len tak, biologiu a chemiu ZS, SS, na maturity, mozno aj prvy rocnik VS... nahod si inzeraty
@nafka0483 predtym by som potrebovala zohnat knihy, prejst si dane ucivo, bez toho tazko
A?
Chces "pracu" kde nemusis robit nic? Ziadnu pripravu, zaucanie a pod.?
To doučovanie je celkom dobrý nápad. Ja som tiež na RD a rozmýšľala som, ako asi všetky, čo by sa dalo robiť z domu... Nakoniec mi inšpiráciu našiel muž na tiktoku 😅 treba vedieť dosť dobre po anglicky, stiahnuť si appku a potom už ísť podľa ich návodu.. sú tam rôzne mini úlohy, ako napr. overenie otváracích hodín podnikov na ich webstránkach, nahlasovanie spamu, hľadanie rôznych info po nete, dokonca odfotenie si pneumatiky 😅... Ak má človek trpezlivosť, tak tých 50-100e možno mesačne sa tam dá. Vyplácajú každý týždeň. Môžem poslať do správy link, ak by niekto chcel, neviem, či môžem tu.
@beky223 mozes mi poslat prosim link, zaujimave :DDD to som este nepocula... nech som v obraze :DD
Ak by si mala vztah ku psikom, mozes strazit psov. Kazdy kto ma psika, tak sem tam potrebuje niekam ist. Ak ti strazia psika cez den, beru v BA najmenej 10 Eur, ak aj prespava, tak kludne aj 20 a viac Eur.
Ak by si ho dokazala spolu s dietatkom povencit... dietatko si moze vybudovat vztah ku psikom. Lenze ak ma tvoje male 8 mesiacov, cochvila zacne chodit a cas budes mat skor po veceroch, lebo to bude obdobie kedy bude malicke treba vela strazit, kam odbehne, kam vylezie 🙂
Mozes skusit vikendove smeny dokladanoe tovaru po zaverecnej.upratovanie.zehlenie.umyvanie okien.alebo mozes nieco tvorit sit varit piect slame torty pracliky kremese.strazenie deti zvierat.je to o tom aka si sikovna a kreativna... alebo proste je koniec rodicaku dieta das do jasli a ty pojdes do prace.v dnesnej dobe bude uz bohuzial luxus byt doma 3.roky s dietatom chlapova vyplata to vo vacsime pripadov uz neutiahne.
Viem, znie to tak, ale nie je to bohužiaľ také jednoduché, ako klikanie na reklamy, môžeš si vygoogliť aj sama UHRS. S tým linkom máš pravdu, ale kľudne si môže ísť každý po vlastnej osi, ja z toho zlatú baňu určite nečakám 😄
Takže vymenovala si kopec vecí, ktoré robiť nechceš. Vieš iba biológiu, ale tú doučovať nechceš, lebo by si sa musela pozrieť do kníh a trocha sa pripraviť. Ako pardón, ale s takýmto postojom sa práca nehľadá. Všetci tí, ktorí majú seriózny job na doma, preto niečo urobili. Dokonca aj tie ženy, ktoré robia pyramídy a pod. A zväčša oveľa viac ako len to, že sa pozreli do knihy, aby si oživili informácie. Na profesia.sk si vieš vyselektovať pracovné ponuky na homeoffice, čo ťa zaujalo tam z ponúk, ktoré by si mohla robiť?
@melanta ale veď ona robiť nevie a ani nechce. Ona chce len zarobiť peniaze... A ešte aj to jej tu máme podložiť na zlatej tácke.
Ked si doma s dietatom a zvladla by si popri svojom este dalsie tak kludne nejake strazenie pre maminu ktora musi z nejakeho dovodu do prace...
@stary_ujco to sa ale mýlite všetci, včera večer som som si objednala knihy a o 2 týždne počas prázdnin mam aj prvu hodinu ☺️ takže asi tak. A aj piecť som začala vianočné pečivo po večeroch, po sviatkoch zacnem piecť na objednávku a ku k tomu cez víkendy ked bude muž doma budem chodiť upratovať. Takže asi len toľko k tomu 😊
@stary_ujco ja som sa len slušne pýtala ake mam možnosti a keď človek vie co nechce robiť, prečo by som mala ísť do niecoho co ma nebaví? Vyslovene to robiť nasilu? S prepáčením, ale ked potrebujete na rano do niekoho rypat, tak si najprv preverte ci to robite opravnene a nie na základe jednej otázke a 2 komentov tu na MK. Táto situacia je pre mna nova a možno ze by sa tu nasla zienka ktorá je v podobnej situacii a vedela by mi poradiť. Takze laskavo si nabudúce nechajte takéto komentáre pre seba.
@melanta ja viem len biológiu ano?! Ja by som bola zvedavá, ci by ste vy zvládli taky odbor vyštudovať. Nebola to prechádzka ružovou záhradou, ani moja práca pred dieťaťom, ale ja nie som schopna nicoho hej lebo sa mi nechce?
Niektorí ľudia su fakt ubohi. Nabudúce ai 2x rozmyslím ci sem dám volaco
Neurazaj sa, ty si to napisala tak akoby bol problem zohnat knihy a pripravit sa doucko.
@beky223 ahoj, aj mne by si prosím poslala ten link? Ďakujem!
Pripnem sa ale málokedy sa nieco najde