čo všetko treba vybaviť?
@livialstoky ked uz pesimisticky aj ada zacala, pridam z mojho okolia, viac znamych z obchodu, predavaciek, pootvarali si zivnosti so zvieratkami, detske veci, moletka moda, darceky a beletria... vsetko do 2 rokov zlikvidovane. dovod neviem, ale v prvom rade si zisti, ci nemas okolo seba presyteny trh a hlavne ci je dopyt. vola sa to podnikatelsky plan. to by malo byt ako prve. vybavovacky potom. vela stastia
pokial chces eshop tak kukni tu :http://blog.vibration.sk/tvorba-eshopu/niekolko-rad-pred-zalozenim-vlastneho-eshopu/
veru,vela "podnikatelov" si dva roky "popracuju" kým maju rozne ulavy, prípadne vyčerpaju príspevky co dostali z fondov a potom šup obchodík do krachu, lebo sa nedarilo.......tiež poznam rozne prípady...ale hold, treba skusiť všetko, kto ma na to povahu a rozumie sa tomu, lebo to nie je len stat za pultikom a usmievat sa na zakaznikov ale je tam koooooopec papierovačiek a zmluv, musíš zamestnat aj ekonoma kto ti to bude viest....je to pekne ale ja by som do toho nešla 🙂
v Leviciach máš sekáčov habadej...neviem,či je to zrovna dobrý nápad.... a podľa vynovených zákonov milého Fica sa priprav,že zaplatíš cca 200€ mesačne len štátu na daniach a odvodoch ako živnostníčka, bez ohľadu na to,či budeš mať zisk,alebo nepredáš ani jeden kus. Aj preto v minulom roku cca 20 000 ľudí zrušilo živnosť 😒
anett9 pokial nedosiahne v podnikani obrat 4830eur nemusi platit odvody..moze byt vsak dobrovolny platca... jedine si musi platit zdravotnu, socialne nemusi...
vsetko zalezi od toho ci virtualny alebo skutocny?
ist na zivnostensky urad, vybavit si zivnost. Ale ak o tom nemas potuchy, v dnesnej dobe neodporucam pustat sa do obchodu ☹