Chcem si otvoriť bazárik s detskými vecičkami. Ako na to?

livialstoky
11. jan 2014

čo všetko treba vybaviť?

ada1313
11. jan 2014

ist na zivnostensky urad, vybavit si zivnost. Ale ak o tom nemas potuchy, v dnesnej dobe neodporucam pustat sa do obchodu ☹

sedmokravka
11. jan 2014

@livialstoky ked uz pesimisticky aj ada zacala, pridam z mojho okolia, viac znamych z obchodu, predavaciek, pootvarali si zivnosti so zvieratkami, detske veci, moletka moda, darceky a beletria... vsetko do 2 rokov zlikvidovane. dovod neviem, ale v prvom rade si zisti, ci nemas okolo seba presyteny trh a hlavne ci je dopyt. vola sa to podnikatelsky plan. to by malo byt ako prve. vybavovacky potom. vela stastia

anniicka
11. jan 2014

pokial chces eshop tak kukni tu :http://blog.vibration.sk/tvorba-eshopu/niekolko-rad-pred-zalozenim-vlastneho-eshopu/

andrejka1983
11. jan 2014

veru,vela "podnikatelov" si dva roky "popracuju" kým maju rozne ulavy, prípadne vyčerpaju príspevky co dostali z fondov a potom šup obchodík do krachu, lebo sa nedarilo.......tiež poznam rozne prípady...ale hold, treba skusiť všetko, kto ma na to povahu a rozumie sa tomu, lebo to nie je len stat za pultikom a usmievat sa na zakaznikov ale je tam koooooopec papierovačiek a zmluv, musíš zamestnat aj ekonoma kto ti to bude viest....je to pekne ale ja by som do toho nešla 🙂

anett9
11. jan 2014

v Leviciach máš sekáčov habadej...neviem,či je to zrovna dobrý nápad.... a podľa vynovených zákonov milého Fica sa priprav,že zaplatíš cca 200€ mesačne len štátu na daniach a odvodoch ako živnostníčka, bez ohľadu na to,či budeš mať zisk,alebo nepredáš ani jeden kus. Aj preto v minulom roku cca 20 000 ľudí zrušilo živnosť 😒

emmuska8
11. jan 2014

anett9 pokial nedosiahne v podnikani obrat 4830eur nemusi platit odvody..moze byt vsak dobrovolny platca... jedine si musi platit zdravotnu, socialne nemusi...

stano4000
11. jan 2014

vsetko zalezi od toho ci virtualny alebo skutocny?