Prosím o radu čo všetko treba na otvorenie palacinkárne.Hlavne akú živnosť a čo musím spĺňať a tak.... 🙂 🙂 🙂
tiez neviem len viem ze u nas v meste bola a nikto im tam nechodil a to mali rozne druhy slane sladke na slovensku si kazdy radsej upece sam doma
Treba zivnost alebo firmu, potom rpiestor, potom mat skusku z hygieny,ze to mozes vobec vlastnit taketo nieco a potom viem,ze pred otvorenim prevadzky hygiena schvaluje ten priestor,ze to vyhovuje nejakym normam v ramci zakona. Mozno zistis viac aj na zivnostaku,ze co este treba na tento typ biznisu. Drzim palce!
V Bratislave je pod stanicou palacinka lacinka ci jak sa to vola a tym to fici. Ide o to zvoli strategicky dobry bod,aby tam vsetci chodili mlsat. Lebo kvoli dvom palacinkam nikto nebude doma vyberat panvicu. Hlavne ked zacitim vonu,tak idem po tom. Dokedy sa dostanem domov by ma to aj preslo.. 😉
ahoj ako si na ten napad prisla?
No asi to neni na volnu zivnost cize by si musela mat pohostinstvo ak nemas treba ti kuchara a ten ruci len musi byt zamestnany na zmluvu ak budes mat priestory pojdes na hygienu vypracujes plan hygienycky pridu skontrolovat zaroven musis matt hygienicke mininun. To si urobis u nih test na hygiene Ak ti to hygiena schvali Pojdes na mestky urad tam nahlasis prevadzkaren ak neni priestor tvoj najomnu zmluvu zo sebou ak hej list vlastnictva. Nadlene vypises otvaracie hodiny. Na danovom vybavis uc dico zaobstaras pokladnu tu nahlasis na danovom a hotovo. Este nahlasis smeti ak nepodavas alkohol colnikov neriesis . A bude treba aj sozu a slovgram nahlasit to je tak v skratke
Pred podpísaním nájomnej zmluvy radšej zavolaj/zájdi na hygienu aby si vedela aké podmienky musí spĺňať priestor pre tvoju prevádzku - nie že si prenajmeš niečo kde podmienky nebudeš vedieť splniť. 🙂
neviem,ale velmi sa mi to pači.Držim prsty aby vam to pekne pieklo 🙂