Chcem nastúpiť do práce, ale vedúci ma nechce

14. jún 2024

Baby mam taky problem. Robila som v jednej spolocnosti prax kde som bola dobrovolne zadarmo aby som ziskala skusenosti atd. Veduci bol zo zaciatku fajn a ked som sa dozvedela, ze sa u nich uvolnilo miesto okamzite som sla za nim ze by som chcela nastupit naco mi povedal, ze on nema o mna zaujem pretoze sa neviem starat o ludi co ma strasne urazilo. Nepoznal ma, nevedel o mne nic atd. Odvtedy som ho ignorovala a nakoniec som odisla. No nakoniec som sa dozvedela presny dovod preco ma nechcel zobrat. Udajne som o nom rozpravala, ze ma s niekym pomer pricom je zenaty na co som zostala uplne v soku kedze ja som ani nevedela, ze je zenaty. Udajne som to tam rozpravala ja vsetkym. Citim sa znacne ukrivdene lebo my to hovorila jedna kolegyna ale ja som na to nereagovala lebo ma to nezaujimalo a navyse povedala to mimo prace a nie tam. Podla vsetkeho to povedala ona aby ma veduci tam nechcel. Po par rokoch som sa k nim hlasila 2x no ani raz mi neodpovedali. Pride mi to hlupe z jeho strany. Mohol si vypocut aj moj nazor nie?
Premyslam znova o praci u nich ale ze ci by nebolo lepsie zavolat aby ma hned neodmietol, lebo inzerat maju stale

ms_green
14. jún 2024

Nerozumiem ti. Silou mocou sa chceš natlačiť do firmy, kde si niekto vymyslel, že si ho ohovárala? Aj keby ťa vzali, mala by si najhoršieho šéfa na svete.

doriiis
14. jún 2024

1.V živote,ale naozaj nikdy v živote by som nerobila zadarmo.Znehodnocujes samu seba na trhu práce a stracas čas
2 .Čo je to jediná firma na svete?

lindous
14. jún 2024

Ja by som tam po tejto skúsenosti s kolektívom asi tiež netúžila pracovať... navyše to bude tvoje tvrdenie proti kolegyninmu, neviem, naozaj je to tak super pracovná prílžeitosť, že sa potrebuješ silou mocou doťahovať o tom čo bolo pred pár rokmi? ... kto vie aký je skutočný dôvod, že ťa neprijali vtedy ani neskôr, či to bolo naozaj toto, keď sa tam takto ľahko šíria blbosti...

madeincssr
14. jún 2024

Urcite tam nechod. Mozu tam byt nejake nekalosti medzi veducim a niektorou kolegynou a pod. Do prace nema clovek chodit so zaludocnou nevolnostou.

januska12323
14. jún 2024

Tam by som sa určite nepchala. Keby mali záujem už by sa ozvali predtým.

zuzubb007
14. jún 2024

ina firma neexistuje? Vsak sa im nepchaj silou mocou do zadku, nešla by som tam

klip0
14. jún 2024

To prečo tam tak silou mocou chces ísť keď ťa nechcú ? Veď sa tam z teba musíš smiať keď vidia že sa hlásis napriek tomu o miesto

jaskolka
14. jún 2024

To načo tam po tých skúsenostiach ešte chces ísť? To čo tam dávajú zlaté tehličky alebo co?

muchotrafka298
14. jún 2024

Po tomto vsetkom aj tak by si tam isla pracovat? Do firmy, kde Ta nechcu? Zadarmo si im bola dobra, ked si robila, za peniaze uz nepotrebuju cloveka.

cookie29
14. jún 2024

Napis prosim aspon jeden jediny padny dovod, preco tam chces ist pracovat?

mojemenonikto
14. jún 2024

Čo blbneš, niekto z tých ľudí na teba neprávom nakydal a ten šéf namiesto toho aby si zistil, kde je pravda sa správa ako idiot. Nie je to jediná firma na svete a tí ľudia ti nestoja za to aby si s nimi strácala čas.

tiika
14. jún 2024

Zrejme tam kvôli niečomu veľmi túžiš ísť pracovať.
Doteraz ta trapi, čo sa stalo a chcela by si to nejako uzavrieť. Možno by si chcela očistiť svoje meno ale takú príležitosť si doteraz nedostala.
Áno, môžeš tam zavolať, rovnako vysvetliť všetko emailom. Avšak už nedokážeš ovplyvniť, či ta druha strana o to stoji, či ti uverí a či je nejaká šanca, že by ta po tom všetkom zamestnali.
Skôr sa zamyslí, čo by tebe pomohlo, aby ta to este ďalších pár rokov netrápilo.

mirkam3
14. jún 2024

Už by som to zabalila. Keď ta opakovane odmietnu (obzvlášť z popísaných dôvodov), tvoj záujem už zial nik neocení a posobis vtieravo. Prejav trocha sebaúcty a hľadaj si prácu, kde budeš ocenená a vítaná.

estellas
14. jún 2024

Úprimne ti teraz radím, nechoď tam už.Váž si samu seba. Nič v zlom ale oni ťa len využili. Už neposielaj životopis do firmy budú sa k tebe tam správať hnusne.
Tvoja kolegyňa sa zachovala odporne, klamala. Chceš s ňou ďalej pracovať ? Ja by som nechcela.
Prečo sa tam ďalej stále hlásiš ?
Skús inde poslať životopis.
Viem, že ti asi tá práca chýba. Mňa raz vyhodili v skúšobnej dobe a tiež mi tá práca časom chýbala ale už by som tam znovu nešla.

luccija
14. jún 2024

Načo chces ísť k zakernej donasajucej kolegyni a šéfovi, ktorý uveril klebetám.Hladaj si prácu inde.

tanyan
15. jún 2024

Ak máš možnosť, over si aktuálnu personálnu situáciu. Doba je dynamická a ľudia menia zamestnanie aj pozície. Zavolaj na personálne a zisti prečo sa ti pri predchádzajúcich žiadostiach neozvali. Možno ti v žiadosti chýbal súhlas so spracovaním osobných údajov alebo niečo podobné.