Chcem kancelárske miesto na polícii.

11. feb 2020

Dobrý deň, prosím Vás,zaujíma ma kam si mám dať žiadosť alebo čo urobiť ak by som chcela pracovať na polícii ale nie ako policajt v uliciach ? Mám vysokú sociálna praca. Ďakujem za rady

brezza
11. feb 2020

No to vela nezarobis.. pozri stanku ministerstva vnutra ci tam nieco nie je.

bluetinka
11. feb 2020

Stranka slovensko.sk, su tam vsetky vyhlasene vyberove konania do statnej spravy rozne odvetvia aj policia. Su tam kriteria, ktore treba vzdy splnat na danu poziciu, co vsetko odovdat aby ste boli do vyberka zaradena a samozrejme zakony ktore sa treba naucit. Potom je vzdy test zo zakonov a sj a ustny pohovor. Vzdy tam vidite kolko uchadzacov sa prihlasilo do

bluetinka
11. feb 2020

@bluetinka uzatvaracieho terminu

laurikagab
11. feb 2020

Vzdialená známa si po SS začala robiť 2 ročne štúdium-policajná škola, počas ktorého už bola zamestnaná v kancelárii na polícii- /po známosti/. Teraz si robí Mgr. Socialna praca, aby sa mala ‘lepsie’., čo sa týka platu. Takze si pozri na stránkach ministerstva vnútra.

fokuska
11. feb 2020

Ak si absolvent VS nie je schopny vygooglit taketo info, tak to je uz ozaj zle...

lintu
11. feb 2020

aj do tej kancelárie si inak pravdepodobne budeš musieť dorábať ešte školu

jullietka
11. feb 2020

Nic v zlom,ale kancelarske miesta v policii su hodnotene minimalnou mzdou,tou najnizsou takze by som sa tam tak netlacila...( Realna informacia od sekretarky riaditela-400 eur v cistom ma ona na vyplatnej paske)

ibrunova
11. feb 2020

Vysokú ti tam netreba. Pozeraj miesta na www.slovensko.sk,a okrem toho sú ešte aj miesta vo verejnom záujme, ale dokopy je civilných miest málinko. Skús sa priamo informovať na Okresnom riaditeľstve PZ, na personálnom oddelení.

ibrunova
11. feb 2020

A sú to slabo platené miesta, vlastná skúsenosť.

brezza
11. feb 2020

Podla mna preto, ze su to miesta vo verejnom zaujme tak na stranke open.slovensko.sk nie su zaradene medzi vyberovymi konaniami, to sa tyka len statnych zamestnancov. Ak sa bavime o takych, ze sekretarka a pod. Ci o aku pracu mas vlastne zaujem? A teda skutocne je tam mizerny plat, poznam baby co radsej isli odtial robit na postu a to uz je co povedat, lebo tam su tiez platy hrozne.

maj2011
11. feb 2020

No takto je jedno či máš alebo nemáš VS plat jé rovnaký a to je min. Takže ak máš VS ako píšeš tak prečo práve tam???

eliska13
12. feb 2020

Platy sú naozaj nízke, ale kamarátka reálne robí 3 hod z dna, dobrá prac.doba a iné výhody.odisla z banky na takéto miesto

horror
13. feb 2020

Tak o plat jej predpokladám nejde. Ak manžel dobre zarobí tak ženy pracujú aby sa im započítavali roky a platili sa im odvody lebo nikde nebyť je komplikované aj keď je človek zabezpečený. Ale sociálna práca by sa dala využiť v tom že na väčších políciách pracujú rôzne preventistky, nie každý musí byť cvičený policajt i keď nejaké základy vás pošlú na akadémiu absolvovať. Najskôr to bude takto. Niekedy je rozhovor lepší ako googlenie.