Dobrý deň chcela by som sa opýtať či máte skúsenosť už niekto objavila som novú spoločnosť na prácu ako moderátor chatu. Chatujuci a Cloudworkers už poznám. Dakujem.
@stanuska to sú chatujuci
@peta123456 dík už som na to prišla len tam bolo že0,20 centov za správu uputavka 🙂
@stanuska im odišlo podľa mňa veľa operátorov tak musia dacim upútať aby im mal kto písať podľa mňa 😃
@peta123456 no ja robim v cloudworkers radšej za dva centy menej ale aspon nemusím písať litánie a nebuzeruje nikto
To je moderný sex po telefóne? 🤔
Ako operátor textového chatu budete odpovedať na príležitostné správy v textovej sieti pre dospelých založenej na fantázii. Musíte byť schopní hovoriť so zákazníkmi o všetkých témach.
@lubkak29 áno
@peta123456 v chatujuci sa dá už aj na mobile
Odporúčam jednoznačne Cloudworkers, ponúkajú 0,06€ za správu, Chatujuci ponúkajú 0,08€ za správu no to sa vôbec u Chatujuci neoplatí, správy musíš písať zrkadlovo, takže ak klient napíše dlhú správu jak biblia tak mu musíš odpovedať rovnako... Stále ťa buzerujú že nemáš dobré otázky, atď.... Jednoznačne Cloudworkers !!! <3 Žiadna buzerácia, ak nenapíšeš limit neviem koľko, nemáš žiadny pruser...
@moderatorka_cloud presne tak ani mna nebaví chatujúci vôbec len by bolo dobre eby aj cloudworkersmali možnosť na mobile to by bolo ešte lepšie. Ale aj to možno raz bude.
@stanuska modry chat ide aj cez mobil, ale vieme, ze ta je malo sprav...cerveny kedysi sa dal, ale po najnovsej aktualizacii uz nejde....ale casom zase mozno nieco vymyslia....