Chatujúci

15. dec 2024

Čaute, kto pracujete pre Chatujuci, ako to teraz vyzerá so správami? Je ich dosť? Viem že bol útlm, tak ma zaujíma ako to je teraz? Dá sa spraviť 200-300 správ denne? Ďakujem

marsmykkok
15. dec 2024

A nebude lepšie teraz pred Vianocami ísť na 1-2 dni do Tesca na brigádu za pokladňu ako čakať kým chlapi budú mať voľno a budú sa cez Vianoce cítiť osamelí a ty ich budeš môcť odrbkávať o peniaze ťahaním medových motúzov popod nos? Samozrejme s tým, že ak si zarobíš teraz, na Vianoce budeš plne s rodinou, ak budeš cez Vianoce ked bude plno správ odrbávať chlapov pôjde to na úkor času s rodinou.

vanilkovazmrzka
15. dec 2024

Ja nechapem ze sa este dnes na tieto podvody niekto lapi

marsmykkok
15. dec 2024

Ako fakt ženy, aspoň pred Vianocami trocha ľudskosti, je mi smutno ked vidím ako sa tu tieto stránky riešia. Za mňa je ok stránka typu onlyfans a podobne, kde druhá strana vie, že mi zaplatí a ja si s ním sexuálne popíšem alebo mu aj niečo ukážem a on sa na tom ukojí, ale vie, že je to len virtuálne. Ale podporovať stránky, čo sa tvária ako reálne zoznamky a niekde v podmienkach majú zašité tak aby to nik nevidel, že sú tam aj nereálne osoby a potom na takej zoznamke sú často napríklad chlapi vozičkári s invalidným dôchodkom čo proste to majú ťažšie nájsť si partnerku a idú na tú stránku a vy sa hráte, že máte o nich reálny záujem, že budú láskou vášho života, klamete ich len aby ten svoj biedny dôchodok napríklad míňali na platenie stránky, lebo majú pocit, že majú reálnu šancu zbaviť sa osamelosti a niekoho si nájsť, to je fakt čistý grc.