Dobrý večer. Zaujímalo by ma, cez ake portály, siete alebo ako ste si našli prácu. Ja som zamestnaná, ale už v tejto práci nevydržím dlho, preto sa začínam obzerať po niečom inom. Ale mám dojem, že na profesii sú len sami agenti a operátori. Všetky "lukratívne" miesta (kancelárie, úrady..) sa asi rozchytaju cez známosti. Alebo kde hľadať info o takých? A ešte jedna otázka - písali ste do verejnej a štátnej správy aj bez toho, aby avizovali nejaké voľné pracovné miesto? Ďakujem.
Nasla som si cez profesiu. Môžeš skúsiť poslať aj tak, príde ti odpoveď ze nemajú miesto ale budú ta evidovať. Samozrejme im musíš dat súhlas so spracovaním osobných údajov.
cez profesiu , potrebovala som urgentne náhradu za starú robotu, lebo som tam dala po 12 rokoch výpoveď a brala som, čo mi časovo vyhovovalo a už aj robím 🙂
Na growni.sk byvaju tiez zaujimave miesta
Ja som bola na pohovore v piatok a na mieste ma vzali. Vo firme do kancelarie. Ziadna znamost. Cez profesiu
Vzdy cez profesiu.. a nazor, ze "lukrativnejsie" miesta sa rozchytaju cez znamosti su blud ludi, ktori si pracu najst nevedia. Kazdu jednu pracu, aj akoze tu lukrativnejsiu, som ziskala skrz pohovoru, bez akychkolvek znamosti..
vytvor si profil na linkedin, daj si tam kriteria ze hladas pracu, ponuky Ti budu chodit
@rebellefleur Mozem sa spytat v akej casti Slovenska ste hladali pracu ? V Bratislave ? Hladali ste si niekedy pracu v Humennom, Snine, Medzilaborciach a pod. ? Ja len na margo toho co pisete ze "lukrativnejsie" miesta sa rozchytaju cez znamosti su blud ludi, ktori si pracu najst nevedia. Lebo pokial ste si pracu nehladali v takychto regionoch, tak tazko mozte nieco hodnotit a komentovat ako blud.
Pred x rokmi som velmi chcela robiť chyznu 🙂 , poslala som žiadosti skoro do všetkých hotelov v KE a až z jedného ma pozvali na pohovor, kde som bola aj prijatá. Ale moja kamoška so Sobraniec také šťastie nema-la, je to male mestečko všetko na roky do predu obsadene ci kuchárky v škôlke,či upratovačky na úrade, v škole, lekárni, obchodíkoch, ..
V okolí najviac osvedčená Profesia.sk
Ešte poznám IndexNoslus neviem ci pôsobia všade alebo len v Prešove, ale oni asi len brigády ponukaju
Prvú po škole len tak náhodou,posielala som životopis. A túto moju terajšiu normálne cez profesiu a bola som na riadnom pohovore.
@silvike presne. Na jednom pohovore cez profesiu (inzerát stále topovany), mi povedali hneď na začiatku, že oni už miesto obsadené majú ale potrebujú urobiť výberové konanie....takže tak.
@rebellefleur akoze nie?poznas job angels?ak nie,tak pozri ako to funguje cez nich...
@rebellefleur https://jobangels.com/home-angel praveze vela lukrativnych ponúk najde clovek tskto
@silvike moja reakcia je preto taka, lebo tu bolo uz x diskusii ohladom hladania prace v ba napr a podobne zhodnotenia ako autor diskusie. Otazka je anonymna, takze logicky som nemohla pozriet, z akeho regionu je autor diskusie.
Je moznost aj prace z domu, skus najst taku ponuku a nebude ta to obmedzovat. 🤗
Tie, čo píšete, že miesta sa inzerujú a pritom sú obsadené alebo že sa ani neinzerujú, lebo sa dohadzujú známym, to je mizivé percento. Mizivé. Aj na východe SR. Len človek, ktorému sa nepodarilo nájsť prácu ako by chcel a vidí niekde takýto prípad, tak potom hneď paušalizuje. Ale je mimo reality, keďže takých prípadov je možno do 5%, aj to som veľmi optimistická.
Autorka, profesia, itps a dobre urobený profil na Linkedine. Dnes mnohé HR už aj bežné administratívne pozície hľadajú na Linkedine.
Úrady (štátna správa) nenájdeš na profesii, ale na Slovensko.sk
edujobs.sk dá sa tam nastaviť kraj, aj predmety, ktore chcem učiť a nájde mi všetky voľné miesta v školstve.
Taky tip ohladom profesii. Treba si tam vytvoriť životopis. A zakliknut preferovane prace mesto. Pretoze vela firiem tam neprida inzerát kvoli velkym poplatkom za zverejnenie. Tak sa oni ozyvaju na zaklade tych parametrov ktore tam zakliknes a im sa hodia. Ak budu tvoje parametre sediet personalistovi napise alebo zavola ti sam.
Www.open.slovensko.sk
istp.sk