Keď ste single, chodite do zahraničia na výlety či dovolenky samé alebo s rodinou, kamarátkami, alebo nechodíte vôbec? Len tak by ma zaujímalo, lebo ja som single nikde necestovala, vôbec ma to nelákalo. Teraz ako som vo vzťahu tak sama vymýšľam kam pôjdeme. Tak mi napadlo že či to viac žien má tak, či to je strachom napríklad
Vola sa to "solo traveler"- Ja som bola viackrat sama, vyberam si ale destinacie, ktore nie su sami o sebe nebezpecene. Vyhybam sa davom, demonstraciam a vopred si zistim, ktore stvrte alebo miesta su take, ze tam netreba chodit. Nechodim po nociach, dodrzujem zakladnu bezpecnost. Ci je to u nas alebo v zahranici. Treba byt obozretny a zbytocne neprovokovat.
Minulého roku som bola sama 5 dní v Taliansku, 3 v Ríme, potom deň Neapol a potom ešte Pompeye, a počas sluzobky som si prešla celý Washington a New York. Výlet si naplánujem, múzea, Kostol, cintorín s nejakým známym človekom, kaviareň, atď... čo ma zaujíma, gps v mobile a idem. Taliansko som si užila aj WA, NYC bol veľký pre mňa a už mi chýbal manžel, chcela som už ísť domov 😁
chodievala som s partiou (mix single/nesingle), s kamoskou, pripadne aj sama na vikendove city breaks, bola som bez vazneho vztahu 7 rokov 🙂 to by som dlho "len" doma bola
Ja planujem ist do NYC sama a to mam 3r syna a muza. Proste si chcem oddyhnut a byt sama so svojimi myslienkami. Me time at its best.
Ano bojim sa cestovat sama cize sedim doma na riti a mrham svojim životom
Cestovala som vela ako single (Europa, Azia) a stretavala som vela zien, co cestovali tiez same. Nic nezvycajne.