Ahojte maminky chodi niektorej dieta do tejto skoly v ba? Ako su vase deticky/vy spokojne? Kolko Vas vyjde mesacne skolne mimo poplatku 150eur? Myslim zaujmove kruzky, skolke pomocky, vylety.... Velmi tuto skolu zvazujem tak zhanam vsetky dostupne informacie... Dakujem moc.
@majcika este nie dcera ma oficialny nastup do skolu az 2020/21 ale sskusam zohnat vsetky dostupne info a nie zmatkovat na posledny termin.... Planujem ju nahlasit na testy ak sa poradi a stihneme Este tento zapis do pripravky am nie tak buduci rok..... Vy tam chodite?
Nikto nema osobne skusenosti s danou skolou? Alebo ak je tu nejaka diskusia na Danu temu viete ma aspon nasmerovat nakolko som NIC nenasla? Myslim danu skolu nie temu vseobecne KDE SA dokopy nic nedozviem.... Dakujem
@kulumulu123 este je dcera len 4 rocna? Pockaj na testovanie
@majcika prave by som ju chcela do pripravneho rocnika z dovodu ze skolku ktoru navstevuje jej vela nedava skor mam pocit ze ju taha dozadu v rozvoji nakolko ucitelku idu striktne podla svojich tabuliek a dcere pride strasne teatralne riesit nejaku trapnu elzu ci kolo kolo mlynske ked napriklad vcera so mnou do noci (z vlastnej iniciativy!!!!) riesila svetadiely a z toho vyplyvajuce casove posuny nemyslim povrchne ale ozaj do hlbky a je Pravda ze na mnohe otazky jej niekedy nedokazem odpovedat ani ja..... A nehovoriac o tom ze v 4 rokoch plymule hovori 4jazykmi a cestina ani polstina to niesu. Rozhodne nepatrim k tym premotivovanym rodicom co chcu za kazdy cenu decko niekam dotlacit len aby mali v robote o com rozpravat.... Momentalne cakame na termin na iq testy v cenade.... Temu som zakladala lebo chcem vediet objektivny nazor rodicov ktorych deti na danu skolu chodia....
To sa ozaj nenajde nikto koho dieta danu skolu navstevuje? 😔
@kulumulu123 odporucam ist pozriet do skoly cez prestavku aj cez otvorene hodiny, absolvovst DOD
@kulumulu123 ako ste dopadli? Dcerka prave spravila testy a tiez zvazujeme predskolacky rocnik.
Zdravím, maminy, obnovujem tému. Nájde sa tu mama, ktorej dieťa chodí do CENADY? Chcela by som dcéru prihlásiť k predškolákom, len by ma zaujímali reálne skúsenosti. Ďakujem
@zuzuliak1981 my sme spravili testy. Vy idete do predskolskeho alebo do ms? Co Vam povedali ohladne prijimania novych deti a otvarania novych tried?
@kulumulu123 zatial dcerka ostane v povodnej skolke. Skusime na buduci rok, lebo pred nastupom do skoly je potrebny opat test, 5 rocne deti maju uz aj verbalny.
Ahojte. Rada by som sa maminiek popýtala ako dopadli. Chodia Vám do cenada deti? A vlastne zaujíma má všetko naokolo. Dnes nám odporučila psychologička v lete testy a žiadosť do ročníka od 4 rokov. Ako by ste to zhodnotili?
@kulumulu123 dobry den, navstevujete cenadu? spokojnost? vdaka
@vmatuscinova dobrý deň nie nechodíme do cenady síce sa dcéra dostala ale rozhodli sme sa pre lepšiu školu. Po dni otvorených dverí minulý rok som zostala veľmi sklamaná z celej cenady ale možno to bol iba môj subjektívny pocit a iní rodiča to možno vidia inak.
@kulumulu123 dakujem pekne za odpoved, pls a pre ktore zariadenie ste sa rozhodli ak sa smiem spytat? vdaka
@vmatuscinova chodíme na Teplickú z môjho pohľadu je úplná topka ale zasa to iní môžu vidieť inak takže je treba si odbehnúť všetky školy s podobným zameraním a rozhodnúť sa pre tu ktorá vám bude najlepšie vyhovovať....
@kulumulu123 dakujem pekne, popozeram intenzivnejsie;)
@vmatuscinova držím palce aby ste sa dobre rozhodli 🙂
@vmatuscinova my mame dieťa v Cenade a za nás spokojnosť. Prístup je naozaj iný ako na bežnej škole, niekomu sa to tam môže zdať príliš benevolentné, ale ja si myslím, že v učení je dôležitá motivácia. Momentálne dobre zvládajú aj dištančné vzdelávanie
@alfonzia10 dobrý deň, v ktorom ročníku je Vaše dieťa? Synovi odporučili prestup z bežnej školy do Cenady alebo podobnej školy. Túto máme doslova pod balkónom, tak ju zvažujem. Chodili ste aj do bežnej ZŠ?
@bbbarunka dobrý deň, chodí do druhého ročníka. V bežnej zš nebola, hneď nastúpila do Cenady.
@alfonzia10 ďakujem za odpoveď.
@alfonzia10 čítam, že máš dieťa v CENADE, vedela by si mi povedať, ako je to s deťmi, čo sú jesenné, narodené na začiatku októbra? My by sme chceli poslať syna na tie štvorročné testy, a ak by sa podarilo, presunúť ho do predškolskej triedy ako 4 ročného, akurát, že nedovŕši 4 roky pred 1.9. Nevieš, ako to v takomto prípade funguje a prípade kde sa ozvať a dokedy, aby mu porobili testy?
@elementissa ja by som sa ozvala riaditeľke a porozprávate sa. Moje dieťa je už v škole, je mladšie a nebol a ani nie je problém.
@elementissa velmi davno chodil syn do cenady do predskolskej triedy a s nim chodil chlapec, ktory bol o rok a mesiac mladsi od syna, ktoremu "vychadzaju roky" dobre. syn uz potom nepokracoval v cenade, ale nastupil do prveho rocnika do inej skoly. spominany chlapec prestupil na druhy stupen k synovi do triedy, ani tam nebol problem, ze bol mladsi.
@alfonzia10
@lulamx ďakujem za info 🙂 preverím aj u riaditeľky 🙂
@kulumulu123 a testy vam uz vysli?