Kolko pls platite za opatrovatelku pre dieta (16m) v okoli BA? Nosi este plienky, staci len postrazit na par hod v tyzdni. Nevarit mu, nekrmit, neuspavat, len sa s nim takpovediac prebavit na 2-3 hodky. 6€/hod? Netusim, moj tip.
Dakujem za rady
Dakujem za jnfo. Toto by bolo strazenie len mamickou na rd. Nie original opatrovatelkou. Takze len dozeranie. Oki dakujem
5,6,7 eur.Ak ho nebude krmit, chodit s nim von...
@bashee ahoj. Môžeš si pozrieť konkrétne opatrovateľky. Nejaká študentka postráži aj 3-5€/hod, priemer je asi 7, ale často vidím aj 10€ a viac/hod. Podla toho co ponúkajú do plusu ( spev, tanec, kurz jazyk,....). Môžeš si pozrieť ponuky napr na hlidacky.sk alebo na iných portaloch. Je veľa ponúk a aj veľa zaregistrovaných, ktoré ponúkajú takéto služby a hned je tam aj cena . Niektoré majú aj hodnotenia. Keď chceš určite nájdeš ☘
A papať naozaj nič nedať? Pre prípad núdze, potreby by som urcite chcela mať niečo v zálohe. 🙂 Ja by som sa aj ponúkla, ale som z DNV a podľa toho ktoré hodiny. A cez týždeň každý deň? Inak práve riešim to čo ty, ale z opačnej strany, zo strany MAŤ v opatere dieťatko, nie DAŤ 🙂. kuk môj profil. Včera som práve dala príspevok. ❤