Dobrý deň,
vedeli by ste mi poradiť? Ako sa pohybuje plat účtovníčky v súkromných firmách? Náplňou práce je vystavovanie faktúr, cenových ponúk, zasielanie upomienok, platba mesačných nákladov, prevody hotovosti, posielanie výplaty dvom zamestnancom, odpovedanie na e-maily... Ku koncu mesiaca sa všetky dokumenty posúvajú k daňovníčke.
Ďakujem veľmi pekne za odpovede.
teda, to vravím z našej skúsenosti, vo firme mám presne takú pani učtovníčku, momentálne má mzdu 1570 EUR bruto.
hm, toto ale nie je napln uctovnicky, skor nejakej hospodarky ci sekretarky. a to skor ta "danovnicka" je uctovnicka
u nás na východe za takúto prácu 100 - 150€ 😨
Ešte dodám, že mesačne vystaví max. 20 faktúr, výplaty len urobí prevod, nie výplatné pásky.
Otazne je ci takato praovnicka tam je 8hod. za 100-150EUR asi nie, cize zalezi aj od pracovnej doby.
Emaily, cenove ponuky, platby - to nema s uctovnictvom nic spolocne, cize vlastne cena ako za administrativu + zodpovednost ak je pristup k firemnym uctom/hotovosti. 700-1000EUR / mesacne
@simca06022011 Toto by sa dalo zvládnuť aj na kratší úväzok a tie zopovednejšie práce ešte musí robiť niekto ďalší, možno by za takúto prácu nedali viac ako 600 euro v hrubom.
@mpg ved ano, preto píšem ze zalezi od pracovnej doby. Potom uz minimálna mzda a náročnosť prace nepustia.
ĎAKUJEM za odpovede, pomohli ste mi 🙂🙏
okolo 1400 v hrubom