Celodenné opatrovanie detí

ona12
19. máj 2024

Ahojte, mal už niekto doma opatrovateľku pre dieťa? Budem musiet odcestovať a potrebujem niekoho kto maleho zanesie do skolky, následne vyzdvihne a bude s nim az do nejakej 10:00.
Mate skusennost? Na co nesmiem zabudnúť pri výbere ? Potrebujem aj nejaku zmluvu? Kolko si pýtajú vychovavatelky?

Ďakujem za odpovede 🙂

liz_lemon
20. máj 2024

do 10 rano?

janage
20. máj 2024

Mala, po známosti, teda nie cudziu a nie cely deň, ale cca do tých 9 hodín. Teda, kým som bola v práci. Verila som jej lebo ju odporučila osoba, ktorej som plne doverovala. Išlo jednorazovo o cca 5 dní. Vyplatila som na ruku.

janage
20. máj 2024

A určite kvôli dieťaťu by som chcela, aby sa aspoň trochu už poznali, nie ze v deň D príde úplne cudzia teta ho strážiť, ktorú v živote predtým nevidel
Nemáš schopnú susedu, ochotných rodičov nejakého spolužiaka z triedy? Ak ide len o jeden deň a jednu noc, resp. 2 dní a jednu noc riešila by som to skôr takto. Cez niekoho koho už dieťa pozná.

janage
20. máj 2024

Mali sme to už tak, že dcéra išla na akciu. Rodicia kamošky obe vyzdvihli, prespala tam, doviezli na akciu a my sme došli neskôr priamo tam a dieťa po akcii vzali domov. A snažíme sa reciprocne, teda ak niekto potrebuje, pomôžeme zas my.

janage
20. máj 2024

Alebo ma ešte napadlo poznala som súkromnú škôlku čo ponúkala aj takéto služby. Teda dieťa si mohla nechať v nestandardnom čase, mali na to cenník len bolo to pre deti čo ju navštevovali cez deň.