podala som online dotazník do modelingovej agentúry a mám prísť osobne na casting, má niekto nejaké typy? čo by som mala vedieť? ako to funguje?
vopred ďakujem za zodpovedanie mojich otázok
@vsadeviem Ďakujem, idem až v júli, mám 14, myslíte si že obyčajná čierna sukňa a čierne tričko bude v poriadku? Pôjdem aj do plaviek, ďakujem za odpoveď
Keď máš 14 rokov, tak tam potrebuješ zákonného zástupcu. Určite tam nechoď sama a hlavne si s niekým dospelým tú agentúru over či ide o serióznu firmu. Mali by mať normálne sídlo, manažment a históriu. Myslím to vážne, fakt si daj pozor.
@vsadeviem áno, idem tam s mamou. prečo by nemali?
@mojemenonikto ďakujem, ale všetko by malo byť v poriadku, čítala som aj viacero článkov, agentúru má bývalá modelka
Tak držím palce 😉
Ahoj, kedysi som sa venovala modelingu, zvol radnej biele tricko a cierne alebo biele skinny rifle/suknu. Lepsie to vynikne na fotkach, ktore ti urcite budu robit. Popozeraj sa v zrkadle a mozes si natrenovat vyraze tvare, budu ta fotit spredu, z profilu a asi aj z uhla. Popozeraj si na YT nejake videa ako new face model poses, model casting video, model casting intro a pod. Drzim palce 🤗