Call centrum - práca

22. júl 2024

Ahojte, poradíte mi nejaké call centrá v ktorých môžem pracovať z domu?

melanta
22. júl 2024

Napríklad Crystal call, ale aj niektoré call centrá korporátov to umožňujú čiastočne. Sleduj si ponuky na profesia, operátor call centra či telefonický operátor. Tieto pozície sa bežne inzerujú na profesii.

autor
22. júl 2024

@melanta Práveže sledujem to a nič nieje dlhšiu dobu až na nejakú zahraničnú firmu ktorá ale neposkytuje zmluvu na tpp a nevyhovuje mi tam ani pracovný čas. Crystal call som veľmi dlho nevidela inzerovať. Preto sa pýtam či aj baby náhodou nepoznajú niektoré firmy, ktoré možno neinzerujú na pracovných portáloch, keďže tie sledujem

melanta
22. júl 2024

Tých ponúk ale ani nie je tak veľa, čiže áno, teraz môže byť hluché obdobie. Pretože väčšina call centier má väčšinu operátorov v office, na full remote má len malú časť. A medzi nimi nemusí byť až taká fluktuácia, ako v CC zvykne byť.

buberova
22. júl 2024
autor
22. júl 2024

@buberova aj tak nevadí, lebo vyžadovali niektoré dni byť aj v office v BA a ja mám BA ďaleko..

melanta
22. júl 2024

Všetky korporáty, ktoré ponúkajú možnosť z domu pre CC, majú aj podmienku chodiť občas do office. Pozícii v CC, ktoré sú full remote, je málo, takže s tým je potrebné počítať, že to môže trvať dlho, kým bude voľné niečo.

autor
22. júl 2024

@melanta Ja som mala predtým home office, nemusela som nikam chodiť. Stačilo občas cez videohovor sa vidieť alebo keď niečo potrebovali. A viem ešte o nejakých, len tie neponúkajú tpp, ale na dohodu alebo živnosť, čo mne nevyhovuje.

evellm
22. júl 2024

Crystal call.. 100% home office ale teda nastupila som v čase ked to malo este uroveň…uz by som tam viac pracovat nesla.

kika_225
22. júl 2024

Môžem vedieť ako sú ešte, kľudne aj na dohodu

qsookie
22. júl 2024

Ak vieš cudzí jazyk, tu je ponúk viac. Dcéra robí z domu zákaznícku podporu, ale je nutný AJ.

jaja391112
1. aug 2024

Pozri Data collect, robia výskumy. Pred dvoma rokmi som pre nich brigádovala z domu, či majú ponuku na TPP sa treba spýtať. Je to ale česká firma, ale komunikovala som normálne slovenský.