Čakajú ma nočné zmeny. Bude sa to dať zvládnuť?

Včera o 08:14

Ahojte chcem sa tu len poradiť nastúpila som do novej práce nedávno a od budúceho mesiaca ma čakajú nočné smeny.. robím cca 13 dní do mesiaca z toho vychádzajú 4 smeny nočné..je to sedáva práca za Pc a pracujem z domu..čiže nemusím nikam chodiť myslíte že sa to bude dať zvládnuť..ešte som nočné smeny nerobila nikdy

tramtada31
Včera o 08:18

A prečo by si to nemala zvládnuť? Ak si nocn sova, ani si to nevsimnes, ak škovránok (vstavas rada skoro), môže to byt menší problem, ale štandardne to problem nebude.

autor
Včera o 08:20

Som nočná sova lebo nebývam večer vôbec unavená a často chodí spávať po polnoci..tak uvidíme

zuzinka888
Včera o 08:23

Ano zvladnes- len nesmies pracovat v pololahu niekde na sedacke ak pracujes s notebookom( lebo len na sekundu zzvries oci a spis🤣🤣)- ale pekne za stolom v sede/stoji. Kava, cerstvy vzduch, trochu pohybu a driemoty prejdu .

danica2711
Včera o 10:21

hlavne si dopredu nenahováraj, že to nezvládneš (navyše nie je žiadny dôvod, robíš len 13 dní do mesiaca, z toho 4 nočné, čo na tom chceš nezvládať?)

rozculena
Včera o 16:19

4 nočné doma pri počítači?
choď robiť 12tky ku pásu 2-3krát do týžňa.......

cukroska
Včera o 22:13

Dá sa zvládnuť. Zvykneš si.
Ja som robila nočné v závode 5-6 dni v týždni 8-ky.Aj dvanástky.

david1202
Dnes o 07:50

Boha to sú otázky ,čakám kedy sa niekto opýta ako sa správne ma človek vy*rat

matej2227
Dnes o 08:11

@rozculena a prečo by mala??? Chod ty, ak si nevieš nájsť pohodlnejšiu prácu..

rozculena
Dnes o 14:00

@matej2227 ja len píšem,že nemá byť z cukru,že sú ženy,ktoré robia omnoho viacej a neposrali sa z toho a keď to teda nezvládne,nech sa riadi tvojou radou a nájde si pohodlnejšiu prácu.
Ozaj,prečo si jej to neporadil???