Ahojte, som PN už 5 mesiac zo zdravotných dôvodov. Vždy mi prišli peniaze už okolo 12.-13. v mesiaci. A zatiaľ nič. Myslíte že je to tým náporom na sociálnu poisťovňu? Vám už prišli peniaze?
Aj ja čakám na PN, ale zdá sa mi, že majú čas do konca mesiaca, tak uvidíme 🤷🏻♀️ dovolať sa tam nedá, tak musíme len čakať
Malo by to byt len sviatkami, meskat by mali len nove pn a ocr,podla slov susedy robi na nemocenskom. Tiez cakam pn ( od januara som pn- tehu). Tiez mavam okolo 12teho.
Boli sviatky akurát tie dni, takže si myslím, že preto ti peniažky meškajú. No zatiaľ som ako nejako si nepostrehla, že by dakde hlásili, že budú takéto dávky meškať
Peniaze budú meškať až keď prídu neskôr ako do konca apríla keďže čas majú do konca mesiaca vždy.
@misulienkamisa na stranke maju pisane posunute vyplacanie dochodkov, pn sice nemaju tam uvedene ale myslim si ze tiez sa to toho tyka.
Ahoj... Mne prišli včera peniaze zo sociálnej poisťovne... Tiez som PN
@evinku aku mas prosim banku?
Práve mi prišli, mám SLSP
Aj ja mam SLSP, tak som zvedavá
UniCredit banku mám
Tiez mam slsp a zatial nic
Tak uz aj mne nabehla pn
myslim si , ze budu poslieat najrychlejsie ako sa da a stymi davkami, ktore ludia poberali uz pred koronou, tak s tymi by asi nemal byt v tomto smere ziadny problem
Ahojte môžem sa opýtať 30. Vo štvrtok (včera)som bola na gynde ja som úplne zabudla si vypýtať lístok na peniaze spomeluna som si až doma a to už nebol nikto v ambulancii je to teraz nejako pozmenené neviete mi poradiť ? Som na PN už dva mesiace a vždy mi sestrička automaticky vyoisovala lístok na peniaze posielajú to teraz nejako automaticky? Nebude problém ak doručím lístok na peniaze až 5 ? Pretože dnes nič nezmozem keďže je sviatok
Ahojte vyplatili vám už PN ku za apríl?
Mne nabehla pn v piatok, maju toho strasne vela, suseda robi na nemocenskom a robia aj cez vikendy a cez tyzden su tam do vecera a aj tak nestihaju.
No dobre, tak budem čakať do konca mesiaca teda snáď prídu peniažky
Ja čakám materskú ale myslím že by mohla byť dnes sa im to asi posunulo tým že boli sviatky